ТОП-5 рейтингових університетів-партнерів Польщі з бізнес-спеціальностями

8211
Facebook Twitter
ТОП-5 рейтингових університетів-партнерів Польщі з бізнес-спеціальностями

Стаття буде цікавою всім українським абітурієнтам через те, що ми розглянемо університети, в яких найбільш перспективно вивчити спеціальності, які прямо та опосередковано пов'язані з бізнесом.

Правильно обрана спеціальність, яка відповідає здібностям та талантам майбутнього студента, а також тенденціям ринку — це 50% успіху. Решта припадають на правильно обрану країну, місто та вищий навчальний закладу, й старанність учня. Напрямок досліджень, який має попит не тільки в умовах сьогодення, а й протягом багатьох десятиліть — бізнес-спеціальності. Природно, якщо Ви хочете після закінчення ВНЗ отримати не тільки європейський диплом, а й мати практичні навички використання отриманих знань, потрібно дуже ретельно підійти до вибору університету. Установи вищої освіти Республіки Польща зарекомендували себе в світі, як структури, які дають високі знання, з доступною платою за навчання. Стаття буде цікавою всім українським абітурієнтам через те, що ми розглянемо університети, в яких найбільш перспективно вивчити спеціальності, які прямо та опосередковано пов'язані з бізнесом.

На що звертати увагу, при виборі ВНЗ?

На перший погляд, всі польські вищі навчальні заклади однаково добрі тому, вибирати можна, не зволікаючи. Це не так, існує маса критеріїв, на які варто звертати увагу, обираючи університет, адже від цього залежить швидкість побудови кар'єри, а також перспективи працевлаштування. Варто виділити наступні параметри:1. Форма власності ВНЗ. Це важливо, по-перше, тому що вартість навчання в державних установах в 1.5-2 рази вище. По-друге, через те, що публічні інститути працевлаштовують, в першу чергу, поляків у вітчизняні компанії. Приватні вищі заклади просувають іноземних студентів у міжнародні компанії, причому 9 з 10 працевлаштовуються в перші три місяці, після отримання диплома.2. Позиція в загальнопольському та міжнародному рейтингу.

3. Місце розташування університету. Якщо ВНЗ столичний, або знаходиться в західних містах Польщі, диплом буде більше цінуватися роботодавцями, а також більше шансів на працевлаштування в іноземні компанії, або іммігрувати за кордон.4. Широта матеріально-технічної та наукової бази.5. Широта вибору факультетів.6. Широта викладацького складу, а також висота їх кваліфікації.7. Наявність у вищого навчального закладу зв'язків з університетами інших країн, а також, налагоджені контакти з іноземними потенційними роботодавцями.

Топові університети-партнери Республіки Польща, з бізнес-напрямками

Викладемо для Вас установи, які відповідають всім перерахованим раніше критеріям, та навчання в яких, буде комфортним та перспективним не тільки для українців та жителів СНД, але й для інших іноземців. Найкраще вивчати спеціальності бізнесу в наступний ВНЗ:

1. Вроцлавський університет Бізнесу — один з кращих профільних вищих шкіл, до того ж має напрямки бізнесу та туризму. Вартість навчальних — 1100-1300 євро.

2. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула у Варшаві — має величезний вибір бізнес-напрямки, та ідеальне співвідношення між ціною та якістю.

3. Вроцлавський Університет Банківської Справи — найкраща бізнес школа, яка надихає студентів на пізнання всіх тонкощів бізнесу та підприємництва.

4. Академія Суспільних Наук — вибір спеціальностей бізнесу не великий, але є еталоном для поляків та доступний для українців.

5. Вроцлавський Університет Менеджменту — цікавий та унікальний, у своєму роді, університет, який є кращим в наданні якісних послуг освіти в напрямку бізнес-менеджменту.

Отже, вибравши напрямок, який пов'язаний з бізнесом, Ви ніколи не залишитеся без роботи. При чому, сфера діяльності може бути найрізноманітнішою, від підприємства легкої промисловості, до консалтингової корпорації. З європейським дипломом, одного з перерахованих ВНЗ, Ви можете побудувати блискучу кар'єру не тільки в Польщі або на Батьківщині, а й далеко за межами цих двох держав. Варто нагадати, що диплом ні в якому разі не потребує нострифікації, та визнається європейськими країнами, США та Канадою.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини