Конгрес LL з польсько-азійської співпраці — інформація про захід

8035
Facebook Twitter
Конгрес LL з польсько-азійської співпраці — інформація про захід

Це важлива подія, причому, не тільки у масштабах Польщі. Його головною метою є сприяння польсько-азіатській співпраці у галузі академічного та ділового обміну.

Вже 26 квітня 2019 року, студенти будь-якої з установ вищої освіти Республіки Польща та підприємці з усієї країни візьмуть участь у першому виданні у LL Конгресі для Азіатсько-польської співпраці та разом з видними представниками бізнесу, науки та політики розглянуть, як можна зміцнити співпрацю між польською державою та Азією. Це важлива подія, причому, не тільки у масштабах Польщі. Конгрес є ініціативою Фонду Ліги Лотоса, Студентського самоврядування Варшавської школи економіки, Європейського центру неурядових проектів. Його головною метою є сприяння польсько-азіатській співпраці у галузі академічного та ділового обміну.

Захід підтримують більш ніж 20 медіа та контент-партнерів, а також ряд почесних меценатів, у тому числі:— Міністр науки та вищої освіти, Ярослав Говін— Міністр підприємництва та технологій, Ядвіга Емілевич— Міністр з інвестицій та розвитку, Єжи Квеціньский— Посол Республіки Польща у БангкокуЗахід розпочнеться о 9:00, 26 квітня та буде складатися з двох частин — академічної та ділової. У рамках академічної частини будуть порівнюватися системи вищої освіти у Польщі та окремих азіатських країнах. У свою чергу, ділова частина буде зосереджена на аналізі інвестиційних можливостей в Азії та потенційної експансії польських підприємств, зокрема стартапів, на азіатські ринки.У Дискусійні панелі будуть включені: Марек Дітль (Marek Dietl) — президент фондової біржі у Варшаві, Юлія Сопа — президент Фонду Startup Польща, Тадеуш Хомицький — колишній посол у Південній Кореї та Китаї, а також спеціальний гість — Дуглас Абрамс (засновник та президент інвестиційних фондів у Сінгапурі, Таїланді та В'єтнамі). Після закінчення конгресу відбудеться урочистий банкет.

Трохи інформації про організаторів — Фонд Ліги Лотоса

Організація була заснована у 2018 році студентами з провідних університетів Польщі та Азії, таких як Варшавська школа економіки SGH, Варшавський університет, Національний університет Сінгапуру, Університет Цінхуа та Університет Фудань. Фонд підтримується професорами та студентськими організаціями з обох континентів.

Їх глобальною метою є зміцнення відносин між найяскравішими студентами та амбітними молодими фахівцями з Європи та Азії. Кожен з членів та вся команда спільно прагне об'єднати іноземних студентів та молодих фахівців, зацікавлених в європейських та азіатських ринках, зміцнюючи співробітництво між обома континентами. Вони всіма силами сприяють встановленню міцних партнерських відносин між провідними європейськими та азіатськими університетами, які дозволять студентам отримати легший доступ та краще знайомство з потрібними навчальними закладами.

Що стосується професійного досвіду, члени Ліги Лотоса створюють компетентну та кваліфіковану групу молодих фахівців, здатних забезпечити глибокі знання на ринках Азії та Європи. Конгрес у Польщі, що складається з конференції та офіційного банкету, націлений на інтеграцію студентів та молодих фахівців, які бажають знайти своє місце на глобальному ринку праці. Крім цієї події, Фонд проводить неформальні заходи та випадкові зустрічі, які ще більше зміцнюють відносини між їх членами.Подробиці про захід можна знайти на сайті www.lotus-league.com та у соціальних мережах: www.fb.com/LotusLeagueFoundation.Організатори чекають Ваших заявок на участь до 20 квітня.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини