«Live and Live in Wroclaw» — 9-й випуск заходу!!!

8006
Facebook Twitter
«Live and Live in Wroclaw» — 9-й випуск заходу!!!

Крім пропозиції розробників, об'єднаних у польській асоціації девелоперів, які представлять місцеву компанію з визначними пам'ятками міста, Вроцлав може сприяти гарному проведенню часу.

У вихідні дні, 16-17 червня 2018, на Пергола та конгрес-центрі у Вроцлаві, Республіка Польща, почнеться дев'ятий випуск заходу «Live and Live in Wroclaw». Крім пропозиції розробників, об'єднаних у польській асоціації девелоперів, які представлять місцеву компанію з визначними пам'ятками міста, Вроцлав може сприяти гарному проведенню часу. Там будуть представники житлових комплексів, які будуть розповідати про свої власні ініціативи. Захід проходитиме під темою 71. Чому це так важливо для ряду жителів Вроцлава? Приходьте на цю подію, та все буде зрозуміло, само собою. Випуск орієнтований не тільки на локальних жителів, студентів університетів міста, молодь, а й усіх охочих та зацікавлених гостей РП, які потенційно оцінюють цей польський куточок, як місце для побудови свого майбутнього.

Чому 71?

Хоча стаціонарні телефони, які були колись у кожному будинку вирушили на заслужений відпочинок, все ще у пам'яті багатьох жителів код 71 асоціюється з містом Вроцлав. Це більш, ніж код. Це символ, який став субкультурою. Протягом багатьох років він був використаний серед інших речей у графіті та хіп-хопі, та навіть у формуванні соціальних медіа — як синонім Вроцлава.

Познайомтеся з Вроцлавом краще

«Live and Live in Wroclaw» — це захід, спрямований на жителів міста, які бажають знову відкрити свій характер, поговорити з цікавими людьми, дізнатися про ініціативи та визначні пам'ятки, які можуть стати чудовою ідеєю для проведення вільного часу.

Це також місце для тих, хто розмірковує про життя у столиці Нижньої Силезії. Вони знайдуть тут не тільки багато натхнення та причин, за якими вони могли б зробити Вроцлав своєю Батьківщиною, а й широкий спектр житла з первинного ринку.Організатором заходу є Вроцлавський філіал Польського союзу розробників. Це асоціація, яка захищає безпеку та передову практику споживачів у галузі. Організація працює вже 15 років, а її філія у Вроцлаві — протягом 8 років. Вона прагне співпрацювати з місцевою владою в області просторового розвитку та догляду за Вроцлавом як містом, багатим на робочі місця та культурну спадщину.

Пікнік для всіх жителів Вроцлава

Цього року Дев'яте видання «Live and Live in Wroclaw» буде підготовлено у стилі пікніка. Учасники будуть відпочивати у зоні chillout, де вони зможуть пити сидр та морозиво. Наймолодші будуть залучені в якості аніматорів, котрі організовують заходи на свіжому повітрі.Розробники конгрес-центру Вроцлава представлять свою пропозицію на житло у всіх районах Вроцлава та у центрах житлового будівництва, які вони будують. Учасники також зможуть зустрітися з представниками житлових комплексів, які представлять свої найцікавіші ініціативи та розкажуть про перспективи розвитку. Будуть також місцеві виробники та підприємці, які повідомляють про свої флагманські проекти та пояснять, чому Вроцлав став їх Батьківщиною. Ще вони представлять пам'ятки та послуги, які полегшать життя та стануть чудовою альтернативою проведенню вільного часу. Під час заходу будуть проведені безкоштовні семінари, у тому числі ранкова йога, нордична ходьба та домашні прикраси «зробіть це самі», з'явиться можливість обговорити потреби жителів Вроцлава з представниками житлових комплексів. Розробники також підготують свої власні атракціони, у тому числі лотереї або рекламні пропозиції.

Де та коли?

«Live and Live in Wroclaw» відбудеться у Перголи та у Центрі конгресів Вроцлава за адресою вул. Wystawowa 1 між 10.00-17.00 (субота, 16 червня) та 10.00-16.00 (неділя, 17 червня). Детальна інформація про програму буде опублікована на сайті www.zyjimieszkaj.pl. Прийом та участь у нарадах та семінарах є безкоштовною.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини