Car Street Rally — студенти відправляться на вулиці Вроцлава

5722
Facebook Twitter
Car Street Rally — студенти відправляться на вулиці Вроцлава

Студенти польських установ вищої освіти, жителі та гості Республіки Польща, будьте готові, бо 19 травня 2018 року (у суботу) відбудеться найбільший студентський автомобільний захід.

Студенти польських установ вищої освіти, жителі та гості Республіки Польща, будьте готові, бо 19 травня 2018 року (у суботу) відбудеться найбільший студентський автомобільний захід. Вам не потрібно знати докладну будову двигуна або генератора — це не стане у пригоді, адже є можливість просто відмінно провести час на ралі Car Street. Даний захід буде веселим, активним, а головне — об'єднає тисячі молодих людей, які люблять ралі, машини та швидкісну їзду.

— Ви любите веселитися?

— У Вас є краща команда у світі?

— Ви знаєте всі вулиці та закутки Вроцлава краще, ніж інші жителі або гості міста?

— Можливо Ви хочете випробувати кращу пригоду під час навчання у польському університеті?

У такому випадку, Ви просто не маєте права пропустити такий карколомний та веселий захід, як Car Street Rally. UE вже у четвертий раз у Вроцлаві організовує найбільшу та унікальну міську гру, тобто... Car Street Rally!

Для тих, хто ще не знає, SRU — це захід, організований студентами, в ході якого команди одягають себе та свою машину за будь-якою тематикою, на Ваш смак та колір. Раніше вже були представлені спартанці, араби, домашні тварини та навіть команда IKEA, та що очікувати на цей раз, ніхто не знає? Все залежить тільки від учасників та їх фантазії!

SRU став знаковою та впізнаваною подією не тільки у Вроцлаві, а й в усієї Польщі. Новини проекту вже розлетілися у різні частини Європи та дісталися навіть до екзотичних регіонів світу. Ініціатором та виконавцем проекту є польська студентська асоціація, в якій працює студентська організація Університету Економіки Вроцлава, спрямована, зокрема, на те, щоб дозволити іншим студентам випробувати незабутні враження за кермом у фантастичній компанії.

Що саме пов'язано з цією подією?

Car Street Rally — це захід, який є незабутньою розвагою для кожного ентузіаста-автолюбителя, а також це відмінна можливість інтегрувати академічну спільноту Вроцлава. Сила SRU — це дивовижні люди, які шукають однодумців та відкривають для них можливість отримати викид адреналіну, поспілкуватися у неформальних обставинах та просто разом поганяти на своїх «залізних конях». У цьому році в події візьмуть участь 50 команд з різних установ вищої освіти Польщі, а славне місто Вроцлав перетвориться у прекрасну костюмовану вечірку костюма за один день.

Завдання кожної команди — стилізувати як автомобіль, так і всіх членів команди за обраною ними темою. Всі учасники будуть зустрічатися на стоянці стадіону Вроцлава, де відбудеться відкриття веселощів, а також фінал. У поточному році, організатори планують присвятити першу половину заходу виконанню різних завдань, а другу — відвідуванню партнерських станцій, розташованих по всьому місту.

Записи почалися 24 квітня. Відвідайте фан-сторінку Facebook Street Rush у соціальній мережі, щоб перейти на неї, пройдіть за посиланням: https://www.facebook.com/events/178597989459137/.

Після гри організатори запрошують всіх учасників на незабутню подію, яка буде проходити на Stadion Wrocław. Потім, рекомендується прибрати всі машини, оскільки почнеться справжня студентська вечірка, після якої безумовно не варто повертатися на машині!

До слова, у Республіці Польща щорічно проходить багато заходів різної тематики, які, нерідко, організовуються студентськими організаціями. Це демонструє не байдужість студентів польських університетів до суспільного життя, соціальних проектів та проблемам молоді. Такі події об'єднують не тільки учнів ВНЗ Польщі, а й громадян різних міст в цілому.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини