Відгуки студентів про вступ з UP-STUDY

8108
Facebook Twitter
Відгуки студентів про вступ з UP-STUDY

Дана стаття буде корисна абітурієнтам, але особливо їх батькам, бо ми розглянемо критерії відбору компанії посередника, надамо відгуки студентів, про роботу фахівців компанії UP-STUDY.


При зростаючому попиті, пропозиція також активно зростає. Той факт, що навчання за кордоном, а саме в Республіці Польща, має великий попит серед українських абітурієнтів, породило безліч компаній-посередників, які беруть на себе більшу частину обов`язків, котрі стосуються вступу до установи вищої освіти. На жаль, не всі компанії сумлінно виконують покладені на них зобов'язання, і не завжди дотримуються умов договору. У зв'язку з цим, потрібно дуже ретельно вибирати собі помічника на цьому терені, щоб отримати максимум вигод, з мінімальними витратами часу та коштів, та, в кінцевому підсумку, досягти поставленої мети, тобто — гарантовано вступити в бажаний вищий навчальний заклад. Дана стаття буде корисна абітурієнтам, але особливо їх батькам, бо ми розглянемо критерії відбору компанії посередника, як повинен виглядати процес вступу з кваліфікованим помічником, а також надамо відгуки студентів, про роботу фахівців компанії UP-STUDY.

Параметри вибору компанії для вступу до ВНЗ Польщі

Звичайно, коли Ви наважуєтеся скористатися допомогою фахівця, хочеться бути впевненим у позитивному вирішенні ситуації, а також у тому, що компанія вирішить більшу частину організаційних питань. Варто вибирати компанію, скориставшись порівнянням претендентів за такими критеріями:

  • наявність великої кількості позитивних відгуків, та пояснення-реакція на негативні, якщо такі є;
  • масштабність компанії, наявність представництв в інших містах;
  • організація компанією конкурсів на знижки за навчальний рік в ВНЗ, які вона представляє, адже це є свідченням того, що компанія серйозна та має великі зв'язки та можливості;
  • позитивна думка студентів, які вже вступили з допомогою конкретних фахівців, яка передається «з вуст в уста»;
  • додаткові програми, наприклад, безкоштовні мовні курси.

Саме таким параметрам відповідає центр польської освіти UP-STUDY, який надає повний спектр послуг освіти для студентів з України, корті бажають навчатися в найкращих польських ВНЗ.

Процес вступу з центром освіти UP-STUDY

Запам'ятайте, якщо Ви вибрали нашу компанію — це перше та найголовніше рішення, яке Ви прийняли самостійно, в іншому Вам допоможуть наші фахівці, починаючи від вибору університету, закінчуючи інформуванням у візовому питанні, та трирічною підтримкою UP-SUPPORT. Процес вступу з центром освіти виглядає так:

  1. Заповнити анкету на сайті компанії.
  2. Зустрітися в нашому представництві для співбесіди та підписання договору.
  3. Отримати запрошення від обраного ВНЗ.
  4. Поїхати на навчання.Все пройде гладко, Ви будете впевнені у вступі та спокійні, щодо оформлення та врегулювання всіх деталей.

Відгуки студентів, які вступили з нашою компанією

Для Вас ми зібрали найсвіжіші відгуки від студентів з України, які отримали повний спектр послуг від нашої компанії. Вони такого змісту:

  1. Оксана Заверуха, «Мої враження про програму UP-STUDY тільки позитивні. Все було прекрасно організовано. Мені сподобався персональний підхід Програми при підготовці документів, інформували про зміни в Університеті та прикордонних службах. Менеджери завжди ввічливі та відповідальні. Я бажаю Вам й надалі залишатися такими, як Ви є та допомагати знайти своє місце в житті студентам».
  2. Тимур Чконія, студент Академії Фінансів та Бізнесу Вістула: «Все було дуже добре організовано. Я був здивований швидкістю та якістю роботи. Також, я був задоволений щирим ставленням працівників UP-STUDY. Я дуже вдячний цій організації за допомогу. Мене вразив привітний колектив. Дуже гарне обслуговування. Моя повага UP-STUDY. Я бажаю UP-STUDY успіхів, процвітання, здійснення мрій та досягнення цілей ».
  3. Кирило Князькин: «Хочу подякувати польській команді UP-SUPPORT за оперативне вирішення щоденних непередбачених ситуацій. З вами вчитися в Польщі спокійніше. Спасибі за те, що Ви є та я радий що вибрав саме UP-STUDY!».

Отже, не тільки під час вступу наша компанія надає свої послуги. Ми дбаємо про своїх студентів й після закінчення вступної кампанії. Варто уточнити, що UP-STUDY має 26 представництв на території України, і 3 — в Польщі. Цілодобова підтримка в РП допомагає, щорічно, сотням українським студентам виходити з ситуацій будь-якої складності, а також вселяє впевненість, що вони в безпеці. Вибір за Вами, але тисячі українських студентів вже зробили вибір на користь нашого посередництва, та ні хвилини не пошкодували про це.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини