Автобусні туристичні тури

9152
Facebook Twitter
Автобусні туристичні тури

Туристичні поїздки автобусом давно популярні в Європі, через низку факторів: по-перше, дешевше, ніж літаком, по-друге, завдяки якості доріг в європейських країнах поїздка проходить швидко, комфортно та набагато цікавіше.

Туристичні поїздки автобусом давно популярні в Європі, через низку факторів: по-перше, дешевше, ніж літаком, по-друге, завдяки якості доріг в європейських країнах поїздка проходить швидко, комфортно та набагато цікавіше через те, що у вікно автобуса можна побачити більше, ніж в ілюмінатор літака. Не складає труднощів знайти прямі рейси, на будь-яку дату, між великими містами в одній країні, або між столицями різних держав. З Києва можна хоч сьогодні вирушити до Варшави, з Праги до Мюнхена і так далі. Також, для українців зручно, що в більшість напрямків, які здійснюються з України, можна виїхати не тільки зі столиці, а й зі Львова.

Особливості організації. Що потрібно для подорожі?

Вагомим аргументом на користь організації подорожей є те, що вступила в силу домовленість Європейського Союзу з Україною про безвізовий режим, яка дозволяє організувати поїздку в будь-яку з тридцяти країн, терміном до дев'яноста днів. Тому, всі громадяни, які мають на руках біометричні паспорти, можуть перетинати кордон без додаткових дозволів. Щоб поїздка вдалася, потрібно заздалегідь зробити наступні приготування:— визначитися з країною/країнами та містом/містами;— знайти відповідний тур або автобус (якщо самостійна організація). Замовити білети;— зарезервувати готель;— скласти маршрут огляду визначних пам'яток.

Якщо плануєте відвідати одну країну, маєте досвід подорожей, тоді сміливо займайтеся питанням самостійно. Якщо немає, тоді, краще скористатися спланованим туром, тому, що це вийде дешевше та комфортніше. Перевага автобусних турів в тому, що вони можуть охопити кілька країн та міст, при цьому обійдуться в 3-4 рази дешевше, ніж організувати таку ж поїздку авіатранспортом. Якщо Ви хвилюєтеся, що, вибравши тур в оператора не зможете самостійно насолодитися оглядом міст, то запевняємо Вас, що це не так. Замовляючи подорож у фірмі, можна бути впевненим в наявності транспорту, готелю, харчування (частково), а решта — на власний розсуд.

Автобусні тури в Європу. Країни та цінова політика

Все залежить від кількості днів, країн, в яких зможете побувати та кількості екскурсій. Розглянемо кілька варіантів з виїздом з Києва та Львова:

1. Шестиденний. Львів — КраківПрага — Відень — Будапешт — Львів — вартість від 83 євро.

2. Німеччина та Швейцарія на 5 ночей з виїздом зі Львова — від 96 євро.

3. Подорож містами Греції, на 9 ночей зі Львова — 266 євро.

4. Бліц тур з Києва в Будапешт та Відень на 4 дні — від €60.

5. Чотириденний вихідний у Кракові з Києва — від €70.6. Зі столиці в Латвію, Литву й Естонію — від €109.

Загалом, турів є багато, через велику конкуренцію в цій ніші, можна знайти пропозиції по дуже низькій вартості. Головне, вибрати хорошого туроператора, який має багаторічний досвід роботи та позитивні відгуки. Також, орієнтуйтеся на свої потреби, що саме Вас цікавить, якщо шопінг, тоді найкраще поїхати до Франції в січні або липні, бо в ці періоди найбільші знижки. Якщо подобається активний відпочинок, тоді вибирайте одну країну з багатьма містами на 5-6 днів. Віддаєте перевагу перегляду пам'яток, почніть з сусідньої Республіки Польща, з її кольоровими будинками та великою кількістю пам'яток, костелів, церков, замків. Тим більше, що, навіть не знаючи польської, загальні фрази будуть зрозумілі, через схожість мови.

Підсумовуючи варто підкреслити, що подорожувати з України, зараз, стало набагато легше. Фахівці UP-STUDY, ділячись особистим досвідом переконують, що автобусні туристичні тури в Європу значно дешевші, ніж авіатранспортом, при чому — більш насичені. У Вас буде можливість не тільки побачити та вивчити країни та міста, але й познайомитись з новими цікавими людьми.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини