Кращі місця для фото в Instagram в Парижі

9996
Facebook Twitter
Кращі місця для фото в Instagram в Парижі

Стаття буде цікава для всіх любителів туристичних поїздок, а також, для цінителів фото для Інстаграма через те, що ми розглянемо кращі місця для фотопоінтов у Парижі.

Париж вже багато десятиліть приваблює туристів з усього світу. Всі вони приїжджають зі своїми цілями: переглянути стандартний "набір" визначних пам'яток, відвідати Діснейленд, помилуватися на танцівниць з Мулен Руж або на шопінг. Не має значення, навіщо приїжджати в Париж, адже тут завжди знайдуться цікаві місця. У століття настільки розвинених комп'ютерних технологій та поширеного спілкування з допомогою соціальних мереж, природно, що всім побаченим хочеться поділитися з друзями. Стаття буде цікава для всіх любителів туристичних поїздок, а також, для цінителів фото для Інстаграма через те, що ми розглянемо кращі місця для фотопоінтов у Парижі.

Обов'язкова програма відвідин

Не всі бували в столиці Франції, тому, навіть те, що візитери Парижа обов'язково фотографуються біля Ейфелевої вежі не повинно утримати від такого фіксування моменту, із зображенням Вас на тлі цієї головної споруди країни.

Не треба боятися кліше, відвідайте в перший візит все те, про що так багато чули, адже особисті враження не замінить жодна розповідь. Обов'язково варто знятися на тлі:

— паризького метро. Входи в метро, ​​по праву, можна назвати найкрасивішими та хитромудрими;

— Ейфелевої вежі з боку Марсового поля;

— моста Олександра III.

Не має значення вік, не відмовте собі в задоволенні побувати в Disneyland Resort Paris, який знаходиться в 32 км. від столиці.

Захоплюючий та видовищний, він розмежований на Disneyland Park та Walt Disney Studios Park. Також, тут можна зручно влаштуватися в готелях, ресторанах, провести активно час на майданчику для гольфу та багато іншого. Крім цього, можна зайнятися шопінгом, тому кожен мандрівник знайде чим себе зайняти в цьому величезному місті розваг.

Що обов'язково потрібно побачити в Парижі?

У місті є багато цікавих місць, які ми виклали вище, але, якщо у Вас в запасі більше ніж два дні, варто пройтися менш популярними, від цього не менш цікавими пам'ятками. Зупинимося детальніше:

1. Вулиця з кольоровими фасадами будинків. Більше ніж в Парижі, на такому тлі фотографуються для Instagram тільки в польських містах.

2. Старовинний годинник в будівлі колишнього вокзалу. Механізм годинника дивиться в бік Сени та не тільки навіває різні надихаючі думки, але й дозволяє замислитися про важливе, трохи засумувати та пізнати себе.

3. Shakespeare and Co. Бажаєте поринути в світ книг, тоді Вам сюди. Після візиту в одну з цих, незалежних одна від одної, книгарень, Ви можете переконатися у тому, що вони не відійшли від опису Хемінгуея ні на йоту.

4. Кафе, недалеко від Нотр Дама. Кафе з бірюзовим фасадом та з яскраво-фіолетовими столами додасть душевної атмосфери будь-якому фото, та особливості смаку всім сортам кави.

5. Рожевий будинок на Монмартрі. Прогулюючись Парижем хочеться зробити серію фото Монмартра, але, особливо чарівний саме рожевий будинок.

6. Пале-Рояль. Кущі троянд неповторних сортів та ароматів, біло-чорні колони, дивовижні рослини та мала кількість туристів, хоча б тому варто відвідати цей парк.

Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY справедливо помічають, що Європа для українців ближче завдяки безвізовому режиму, тому, не варто відкладати свої туристичні поїздки. Логічно, що в столиці будь-якої цивілізованої держави є досить таких цікавих місць, які розбурхують уяву, як і Париж. Місто просякнуто духом романтики, ним прогулювалися відомі письменники, поети, художники, композитори, то чому б і Вам не пойтись величним Парижем, та не зробити стільки вдалих фотопоінтов, скільки потрібно для наповнення стрічки Instagram на тиждень вперед?!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини