Де фотографуватися для Instagram в Берліні?

7407
Facebook Twitter
Де фотографуватися для Instagram в Берліні?

Стаття буде пізнавальна для всіх, хто бажає прогулятися Берліном через те, що ми розповімо, які пам'ятники та принади обов'язково потрібно відвідати, щоб вловити дух міста.

Збираючись в туристичну поїздку в одну з європейських країн, можна бути впевненим, що Ви привезете звідти не тільки масу вражень, а й велику кількість фотопоінтов з різних примітних місць країни, котру будете відвідувати. Не варто забувати, що ми живемо в XXI, та, для того, щоб поділитися з друзями вдалим кадром, не потрібно повертатися до домашнього комп'ютера, реально це зробити через тридцять секунд, після знімка. Плануючи поїздку до Берліна, варто підготувати маршрут, який буде відповідати Вашим побажанням, щодо перегляду пам'яток та фотографування красивих місць та будівель. Стаття буде пізнавальна для всіх, хто бажає прогулятися Берліном через те, що ми розповімо, які пам'ятники та принади обов'язково потрібно відвідати, щоб вловити дух міста.

Головні визначні пам'ятки столиці Німеччини

У кожній столиці є свої символи, один погляд на які відразу нагадує уривки історії цієї країни, не є винятком і Берлін. Навряд вдасться знайти освічену людину, яка б не знала про існування Берлінської стіни, точніше про її фрагменти. Прогулюючись німецькою столицею, можна помітити червону лінію, яка свідчить про проходження її цією місцевістю. Великої популярності, в останні десятиліття, набув пропускний пункт через Стіну під назвою «Чекпоінт Чарлі», який знаходиться в центральній частині міста. Поблизу пункту знаходиться музей Берлінської стіни, в якому можна дізнатися унікальні історії про перетин стіни в роки її зведення (1961), та у наступні роки її зміцнення та існування. Ще одним важливим пам'ятником у центрі міста є Бранденбурзькі ворота, які прикрашає богиня Вікторія, котра керує четвіркою коней. Ворота, які розташовані на Паризькій площі дуже символічні для жителів країни, можливо тому, поруч з ними часто відбуваються фестивалі, паради та інші масові заходи. Біля воріт Ви зможете зустріти прикордонників, які тримають американський та радянський прапори, Селфі з якими обійдеться в одне євро.

Неформатні берлінські примітні місця

Невластивий для педантичних німців безлад, який організували художники, скульптори, та неформали — переріс в будинок мистецтв Тахелес, хоча по факту, це кілька кинутих будівель. Іншими цікавими містечками, які не тільки дозволять зробити класне фото для Інстаграма, але й розкажуть багато нового, або лоскочуть нерви, є:

1. Палата жахів. У минулому, покинуте приміщення бомбосховища, зараз виконує функцію атракціону кабінету жахів.

2. Бадешіфф, який розташувався на річці, та дозволяє купатися й відпочивати коло води, протягом усього року.

3. Острів п'яти музеїв. Справжня знахідка для туриста, яка допоможе не тільки збагатитися культурно, але і зробити масу вдалих фотопоінтов на пам'ять та для інших цілей.

4. Телевежа. Відвідуйте її тільки у сонячні дні, щоб мати можливість побачити відблиски хреста, які з'являються у кулі телевежі.

5. Unter den Linden. Бульвар, котрий пахне липами, та, який в довжину складає майже 1400 метрів.

6. Кафедральний собор Берліна. Собор цікавий однаково всередині й зовні. Не має значення, наскільки Ви любите оглядати помпезні будівлі — цим знехтувати буде непробачно.

Підсумовуючи, варто підкреслити, що Берлін був та залишається дуже привабливим містом для туристів будь-якої цільової спрямованості. Українці не є винятком, та активно відвідують не тільки це німецьке місто, а й інші захоплюючі куточки. Також, варто згадати, що для українських студентів, які навчаються в сусідній Республіці Польща, є можливість підібрати лоукостера, переліт з яким в обидва боки обійдеться не більше 5 євро. Фахівці UP-STUDY помічають, що для пізнавального вік-енду та суперових фото для Instagram, описані пам'ятки Берліна — те, що потрібно.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини