Кращі місця для фото в Instagram у Відні

8025
Facebook Twitter
Кращі місця для фото в Instagram у Відні

Стаття буде цікава для всіх користувачів Instagram, а також, інших туристів через те, що ми розглянемо найбільш вдалі місця у Відні для фото в цю соціальну мережу.

В епоху високорозвинених комп'ютерних технологій, та спілкування через соціальні мережі, молодь, так й люди зрілого віку, ввели у побут повсякденне використання Інстаграм. У гонитві за вдалими кадрами, користувачі шукають не тільки нові ракурси, але й подорожують в країни ближнього та далекого зарубіжжя. Також, активні учасники цієї соціальної мережі, для популяризації свого акаунта, використовують оригінальні хештеги, серед яких залишаються найпопулярнішими: #любов, #розумний, #Інста. Сьогодні, під приціл нашої інстаграм камери потрапило чудове місто Австрії, яке може похвалитися не тільки своїми пам'ятки, а й секретними місцями, котрі не знайти в жодному путівнику — Відень. Стаття буде цікава для всіх користувачів Instagram, а також, інших туристів через те, що ми розглянемо найбільш вдалі місця у Відні для фото в цю соціальну мережу.

Пам'ятки туристичного маршруту

Завдяки тому, що Європейський Союз, цього літа, підписав домовленість з Україною про безвізовий режим, українці можуть безперешкодно перетинати кордони з тридцятьма державами, та з Австрєю, в тому числі. Крім цього, компанії, які надають послуги транспортування за кордон, активно знижують ціни, будь то переїзд автобусом, або авіапереліт. У зв'язку з перерахованими обставинами, громадяни України тепер стали частими візитерами в країнах Європи, особливо в таких столицях як: Варшава, Берлін, Відень, Париж, Прага. Через те, що ми націлені на розгляд пам'яток Відня, які прикрасять фото для Instagram та збільшать кількість підписників, варто звернути увагу на:

  1. Віденську оперу. Кожен ракурс в будь-який час доби буде вдалим на 100% на її тлі, бо велич будівлі приголомшує, а сам заклад є постачальником їжі для духовного розвитку не тільки людей королівської крові, але й простих громадян.
  2. Собор Святого Стефана, грандіозна будова у готичному стилі, шпилі якого тягнуться до неба, а стіни прикрашені мереживом кам'яного різьблення.3. Фабрика скляних кульок, наповнених штучним снігом та маленькою фігуркою, яка розташована в старому маєтку Хернальса. Якщо подорожуєте під новорічні свята, або в період Різдва, відвідування цієї фабрики не тільки сильно підніме настрій, але і дозволить зробити вдале фото для стрічки.

«Секретні» ракурси Відня

Пройтися стежкою туристів — це ще не означає побачити Відень, адже в ньому криється багато таємничого, унікального та незабутнього. Подобаються красиві та кольорові метелики, тоді не обійдіть стороною «Будинок метеликів», який розташований в парку палацового типу Бурггартен. Обіцяємо, таких фото Ви не побачите, практично, ніде, адже тут зібрані красуні з екзотичними малюнками, унікальними розмальовками з різних куточків світу: Коста-Ріки, Філіппін, інших держав. У другому місці, яке ми Вам відкриємо, фотознімок вийде повсякденним, але хештеги допоможуть привернути увагу. Для того, щоб пізнати Відень на смак, варто відвідати Музей кави. Ну і не обійдіть ні увагою, ні об'єктивом камери Галерею стріт-арту. Носячи по праву звання скарбниці живопису, столиця Австрії пишається не тільки Галереєю Альбертіна та Галереєю Бельведер, але й своїм авангардним стрітартовським виставковим центром.

Підсумовуючи, варто підкреслити, що у цій столиці є не тільки вдалі місця для фотографії для соц.мереж, але й смачна їжа та напої. Звичайно, існує багато турів вихідного дня, які пропонують візит до Відня, але, щоб пізнати його хоч на вагому частину, й тижні буде мало. Фахівці центру польської освіти UP-STUDY підкреслюють, що безліч замків, красиві костели, театри, резиденції імператорів — не повний перелік красот, які варто побачити своїми очима, ну і не забудьте все пофотографувати для друзів та підписників у свій Інста.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини