Короткий виклад переговорів з нерухомості у Кракові

7767
Facebook Twitter
Короткий виклад переговорів з нерухомості у Кракові

7 січня у Кракові, Республіка Польща, в Офісі інноваційного центру, що належить Nowy Styl Group, о 16:30 відбулася друга зустріч з нерухомості.

7 січня у Кракові, Республіка Польща, в Офісі інноваційного центру, що належить Nowy Styl Group, о 16:30 відбулася друга зустріч з нерухомості. Це була також можливість проінформувати про правила та етапах наступного конкурсу «Кращі жінки у сфері нерухомості». Дана подія не є разовим заходом, тому зацікавленим особам варто стежити за подальшими випусками на офіційному сайті.

Real Estate Talks — це безкоштовні мережеві зустрічі для індустрії нерухомості, будівництва та суміжних галузей. Той, хто зареєструвався раніше на сайті заходу, може взяти участь в ньому. Кожна із зустрічей складається з одного цікавого тематичного блоку та змішаного бізнесу, де люди, які беруть участь у події, можуть обмінюватися знаннями, досвідом, встановлювати нові контакти та ділові відносини.

Роберт Джитко, власник IMAGINE Tenant Representation підкреслив, що він з самого початку спостерігає за ініціативою Top Woman in Real Estate та сильно вболіває за успіх та розвиток цього заходу. Це інноваційна ідея, яка дозволяє жінкам виділятися у сфері нерухомості своїми успіхами. Та це дійсно гідна справа, адже у даній галузі багато чудових жінок. Зустріч з нерухомості у Кракові — відмінна ідея для об'єднання взаємин, бізнесу та спілкування. Здавалося б, це так очевидно та просто, але, дивлячись на багато зустрічі такого роду, на бізнес «міксери», гала-концерти, конференції, ярмарки, крім відносин, які є у кожного з учасників, організатори не використовують концепцію мереж на щоденній основі.

Схоже на те, що кожен, хто був у Кракові завдяки цій зустрічі, напевно зможе насолоджуватися результатами події та неодмінно зробить все, щоб стати частиною Real Estate Talks у наступних випусках.

Тема минулої зустрічі стосувалася відносин та контактів. Це очевидне запитання з точки зору професійної діяльності та не тільки, але виявляється, що за часів, коли різні інструменти соціальних мереж захопили суспільство, класичні мережі стають наукою, на яку варто звернути пильну увагу. Це була тема всієї зустрічі, та завдяки лекції та семінарам Артура Сойки, тренера мережі, який був більш «знайомий» учасникам зустрічі, всі присутні отримали багато корисної інформації. Та хоча початок зустрічі виглядав скоріше як перший день у школі, кінець легко порівняти із закінченням навчального року. На зустріч прийшло близько 60 чоловік. Це викликало багато цікавих дискусій, та останні учасники покинули місце після 21:00.

Наступні заходи Real Estate Talks пройдуть у всіх великих містах Польщі у таких місцях та датах:

— березень 2019 року — Вроцлав

— березень 2019 року — Познань

— квітень 2019 року — Лодзь

— червень 2019 року — Варшава — зустріч з переможницями Top Woman 2019 року

— вересень 2019 року — Гданськ

— кінець листопада 2019 року — ВаршаваОрганізатори будуть повідомляти про події на https://www.topwoman.pl/real-estate-talks/ та у соціальних мережах.

До речі, ввечері була також можливість отримати інформацію про наступний випуск та категорії конкурсу «Кращі жінки у сфері нерухомості». Можливість подачі заявок була запущена 15 січня 2019 року та триватиме до 25 лютого.

У випуску 2019 року було додано кілька нових категорій, у тому числі: PR та маркетинг, консалтинг та право, управління активами та майном, банківська справа та фінанси, інжиніринг та кращі команди, котрими управляють жінки, до складу яких входить не менш ніж 60% жінок, які зробили щось особливе у минулому році.

Придбати квиток на урочистий захід Top Woman in Real Estate можна: https://topwoman2019.evenea.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини