BITEhack 2019 — 24-годинний хакатон у Кракові

7289
Facebook Twitter
BITEhack 2019 — 24-годинний хакатон у Кракові

Настав 2020 рік, але за старою доброю традицією у Кракові пройде добовий марафон для айтішників. Вже 11-12 січня у Клубі Студії відбудеться BITEhack, 24-годинний марафон програмування!

Настав новий, 2020 рік, але за старою доброю традицією у Кракові, Республіка Польща, пройде добовий марафон для айтішників. Вже 11-12 січня у Клубі Студії у Кракові (Klubie Studio w Krakowie) відбудеться BITEhack, 24-годинний марафон програмування! Хакатон розділений на два паралельних поточних змагання — програмування та робототехніка. Якщо Ви зацікавлені у будь-якому з них, рекомендуємо ознайомитися з деталями!

Коротка інформація про подію початку 2020 року

Захід, який організовано членами Асоціації студентів BEST AGH Краків, проходить не вперше, та з кожним роком залучає все більше число любителів програмування та робототехніки. BITEhack в його нинішньому вигляді організований вдруге, а раніше він був реалізований під назвою BAIT протягом 8 років. Конкурс відкритий для всіх студентів освітніх структур Польщі, попри місто навчання, університет, спеціальність та кваліфікаційний рівень.

BITEhack своєю формулою привертає IT-студентів, IT-ентузіастів, а також ентузіастів програмування та конструювання роботів на технології Arduino.

Яких правил необхідно дотримуватися учасникам Хакатона?

У рамках програмної частини близько 80 учасників зосереджені на розв’язанні проблеми та поданні підсумків журі.

Роботизована частина організована для любителів автоматики та робототехніки. Близько 40 учасників зберуться у краківській студії, щоб спроєктувати та побудувати проєкт з нуля, як з програмного, так і з апаратного боку. Молоді розробники будуть сконцентровані на деталях, наданих організаторами, та, крім того, вони можуть використовувати власні матеріали.

Після закінчення часу, виділеного для виконання завдання, учасники представляють свої проєкти журі, до складу якого входять представники академічного персоналу Університету науки та технологій AGH та представники партнерів заходу. Досягнуті ефекти двадцятичотирьохгодинної боротьби підлягають ретельному вивченню та оцінці, серед іншого, з точки зору функціональності, креативності та можливостей для подальшого розвитку проєкту за вартістю бізнесу.

В обох змаганнях учасники борються із завданнями у командах по чотири людини протягом 24 годин.

Детальнішу інформацію про захід та специфіку реєстрації можна знайти за адресою http://www.bitehack.best.krakow.pl/

Хто займається організацією цієї важливої для програмістів та винахідників події?

Організатор заходу, Студентська асоціація BEST AGH Краків, працює в Університеті науки та техніки AGH у Кракові протягом 25 років. Проєкти Асоціації також містять такі напрямки, як Ярмарок вакансій у галузі машинобудування, програму міжнародних наукових курсів та конкурс інженерів EBEC.

Питання, котрі учасники часто ставлять щодо заходу

  • Хто може брати участь? Є одна умова — учасники повинні бути студентами будь-якого польського університету. Не має значення, чи є вони досвідченими програмістами або просто роблять перші кроки — варто спробувати свої сили.
  • Чи оплачується участь у Хакатоні? Участь абсолютно безкоштовно.
  • Як учасник може зареєструватися? Використовуючи посилання на сайт, зазначене вище. Реєстрація проводиться капітаном від імені всієї команди, забезпечуючи електронну пошту членів команди. Потім організатори відправлять форму для заповнення.
  • Зі скількох членів має складатися команда учасників? Організатори припускають команди з 2-4 осіб.
  • Чи передбачені призи? Природно! Кращі проєкти, обрані журі на основі презентацій, отримають цінні призи.

Приєднуйтесь, може з цього заходу знайдеться Ваша історія успіху.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини