Карнавал 2020 року — інформація про подію

7566
Facebook Twitter
Карнавал 2020 року — інформація про подію

Великий студентський карнавальний бал Карнаваулі — це захід з багаторічною традицією. Цього року 16-е видання відбудеться 18 січня 2020 року. Про всі подробиці Ви можете прочитати у нашому огляді.

Великий студентський карнавальний бал Карнаваулі - це Захід з багаторічною традіцією. Перша ідея организации Karnavauli реалізована у 2004 году та з того часу Постійно зареєстрованій у календарі подій Варшавська технологічного університету (Politechniki Warszawskiej). Цього року 16-е видання состоится 18 січня 2020 року

Чого очікувати учасникам видання 2020 роки?

Бал проводиться щорічно під час карнавалу в найбільшому монастирському залі в Польщі, який знаходиться в головній будівлі Варшавського технічного університету. Зазвичай, Карнаваулі вражає своїм імпульсом і елегантністю, і майбутній захід не стане винятком. Ця подія заворожує дивовижними атракціонами, чудовим духом, що грає наживо музикою, професійним освітленням, а також унікальним мотивом бальною теми, що виявляється в декораціях залу.

У цьому випуску тема студентського балу - «Одного разу» (Dawno, dawno temu). У ній поєднуються елементи зачарованого лісу, завдяки якому гості зможуть переміщатися в зачаровану землю, а також в казки і байки.

Як взяти участь?

Щоб стати частиною цього щорічного святкового події, варто придбати квитки в касах, або онлайн. Продаж вхідних пропусків почалася з грудня.

Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті: http://karnavauli.pl/new/ або в соціальних мережах: https://www.facebook.com/Karnavauli/, https://www.instagram.com/karnavauli/.

Бал відбудеться в ніч з 18 на 19 січня 2020 року з 20.00 до 04.00 в головній будівлі Варшавського технологічного університету, вул. Plac Politechniki 1, 00-661 Варшава, Республіка Польща.

Як і інші масштабні заходи, даний студентський бал карнавал має свої правила, яких варто дотримуватися, щоб не потрібно було йти завчасно:

  1. Вхід на бал тільки для дорослих.
  2. На Балу можуть залишитися тільки особи з квитком на подію, а також співробітники і організатори Бала.
  3. Гості мають право на вхід на Бал після пред'явлення особистого квитка та документа, що посвідчує особу. Організатор надає можливість зміни персональних даних в квитку протягом терміну, зазначеного в додатку до квитка.
  4. Гості на Балу можуть займати тільки місце за столом, зазначеним у запрошенні.
  5. Гості, які покинули зону Променада, не можуть знову увійти.
  6. Заборонено приносити алкогольні напої.
  7. Куріння тютюнових виробів під час балу допускається тільки в місці, зазначеному Організатором. Покинути будівлю заходи в зону для куріння не означає покинути зону Променада.

Трохи фактів з історії події

Ідея організації цього унікального і елегантного карнавального балу народилася більше 15-ти років тому. Тоді вперше спільними зусиллями Студентської асоціації BEST і Студентського уряду Варшавського технологічного університету у співпраці зі Студентським урядом найбільших університетів Варшави був проведений Великий студентський карнавальний бал Карнаваулі. Тепер він проходить щороку під час карнавалу в історичній будівлі Варшавського технічного університету в унікальному головному залі. Багате освітлення і стильні прикраси змушують гостей зануритися в чарівність цієї особливої ​​ночі і перенестися в зовсім інший чарівний світ: повний музики, танців і веселощів.

Атмосферу цієї ночі створюють незабутні атракціони: танцювальні вистави, шоу бармена, фокуси, танцювальні конкурси та традиційні вибори Короля та Королеви балу. Атмосфера створюється ефектним оркестром The Engineer's Band, а після півночі запалюють діджеї. Під час церемонії гості також можуть скуштувати вишукані страви, приготовані спеціально для цього випадку професійним кейтерингом.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини