Підбиваємо підсумки Великого Оркестру Різдвяної Благодійності 2018. Скільки вдалося зібрати?

8423
Facebook Twitter
Підбиваємо підсумки Великого Оркестру Різдвяної Благодійності 2018. Скільки вдалося зібрати?

Вся Республіка Польща та учасники з інших країн зацікавлені в тому, як було зіграно в цьому році Великий Оркестр Різдва та які суми вдалося зібрати на рахунок Фонду.

26-тий Фінал WOŚP (Великого Оркестру святкової благодійності) йде в історію. Вся Республіка Польща та учасники з інших країн зацікавлені в тому, як було зіграно в цьому році Великий Оркестр Різдва та які суми вдалося зібрати на рахунок Фонду. Всі дані вказують на те, що фінал, який відбувся в недавньому часі (14.01.2018), швидше за все, поб'є всі раніше встановлені рекорди. Чи буде 26-й світовий фінал в історії найбільш плідним, які кошти вдалося зібрати, чи виправдалися очікування організаторів, на ці питання ми дамо відповідь у цій статті.

Після завершення фінальної частини концерту, організатори Великого оркестру святкової благодійності 2018 року оголосили суму у розмірі 81 423 542 злотих (19 518 539 євро). Виходячи з підрахунків GOCC, рахунок фонду отримав 149 063,93 злотих (за станом на 16 січня, 9:45). Ця сума на 20 мільйонів злотих вища за ту, яка була вказана в такий же час у попередньому році. З самого початку Великого Оркестру Різдвяної Благодійності були зібрані дійсно гігантські суми, які допомогли мільйонам нужденних. Під час 26-го фіналу WOŚP, на вулиці польських міст вийшла рекордна кількість добровольців. Понад 100 000 чоловік були залучених у всіх містах неосяжної Польщі. WOŚP зіграв за межами РП. У новому 2018 році, оркестр супроводжувався багатьма подіями, також знову був проведений курс «Граф з діабетом». У цілих 107-ми містах активні жителі балотувалися на благородну мету, дохід з якої буде зарахований на рахунок Фонду WOŚP. Як і щороку, Гран-фінал WOŚP представляв собою масу аукціонів, в яких брали участь багато людей.

Відомі знаменитості, художники також вирішили підтримати Великий Оркестр Різдва. Багато аукціонів безумовно справили приємне здивування. Найцікавішим був автомобіль, переданий Філіпом Хайзер. 26-тий фінал Великого Оркестру Різдвяної благодійності в цьому році був почутий далеко за межами Варшави, де на площі Parade перед Палацом культури та науки в черговий раз відбулися урочистості цього чарівного заходу. На сцені в центрі Варшави з'явилися найбільші зірки польської музики. У концерті брали участь, зокрема, Вилки, Кобраноца, Шонкі Шан та Месаджа. О 20:00, як це бувало щороку, з'явилося світло до небес. У світлі феєрверків, радісних криків та очей, піднятих до неба, WOŚP знову довів, що він може об'єднати людей з усієї Польщі.

Це чарівна подія, яка дозволяє відкрити серце та об'єднати людей для вищої мети, воістину радісний захід як для громадян РП, так і для гостей. Великий внесок у підвищення зібраних сум вніс мобільний додаток, який було спеціально розроблено партнерами проекту.

26-тий фінал позаду, та, підбиваючи підсумки, хочеться винести подяку тисячам добровольців Республіки Польща, які вийшли на вулиці міст, селищ та сіл, щоб допомогти зібрати гроші на благородну мету — підвищення шансів на лікування новонароджених. В якості добровольців також виступили студенти польських установ вищої освіти. Стати волонтерами могли всі охочі, як поляки, так і гості країни. Завдяки таким акціям, щорічно, польські лікарні, які займаються діагностикою та лікуванням новонароджених та немовлят, отримують найновіше обладнання, яке дозволяє врятувати сотні дитячих життів. Прекрасний час, щоб проявити свою людяність та подбати про когось, окрім своєї сім'ї.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини