Настає 15-е видання Великого студентського карнавального балу

6299
Facebook Twitter
Настає 15-е видання Великого студентського карнавального балу

19 січня 2019 року в атмосфері «Під місячним світлом» буде проходити чарівний вечір. Незабутній настрій буде створено красивим освітленням та прикрасами, виставкою картин та живою музикою у виконанні The Engineers Band.

Тисячі сяючих зірок, щіпка ефемерності та таємниці, Великий зал Головної будівлі Варшавського технологічного університету, Варшава, Республіка Польща, залитий місячним світлом — так буде виглядати 15-е видання Великого студентського карнавального балу. 19 січня 2019 року в атмосфері «Під місячним світлом» буде проходити чарівний вечір. Незабутній настрій буде створено красивим освітленням та прикрасами, виставкою картин та живою музикою у виконанні The Engineers Band. Ті, хто прагне до художнього досвіду, бажає присвятити час огляду численних принад, включаючи танцювальні вистави та конкурс для короля та королеви, неодмінно повинні відвідати Бал. Професійний ведучий церемонії буде стежити за веселощами.

Цього року під час Wielkiego Studenckiego Balu Karnawałowego Karnavauli, студенти будуть підтримуватися органами студентського самоврядування Варшавського технологічного університету, Варшавського університету наук про життя, Головної школи пожежної служби та Польсько-японської академії інформаційних технологій.Квитки можна придбати у приміщенні Асоціації студентів BEST (кімната 142, Головна будівля Варшавського технологічного університету) та у штаб-квартирі студентських кооперативів.

Ідея організації Великого студентського карнавального балу народилася більш ніж 10 років тому. У 2004 році, вперше спільними зусиллями Асоціації студентів BEST та Студентського самоврядування Варшавського технічного університету у співпраці зі Студентським самоврядуванням найбільших університетів Варшави був організований цей великий та елегантний захід.

Бал проходить щороку під час карнавалу, в історичній будівлі Варшавського технічного університету в унікальному головному залі, найбільшому та чудовому монастирському залі у Польщі. Багате освітлення та стильне оформлення змушують гостей зануритися у чарівність цієї неповторної ночі та заглибитися в абсолютно інший казковий світ: повний музики, танців та веселощів.Цього вечора організатори будуть мати честь прийняти близько 800 чоловік у головній будівлі Варшавського технічного університету, включаючи ректорів Варшавського університету та друзів Варшавського технічного університету. Атмосферу, яка панує у цю ніч, створюють незабутні атракціони: танцювальні вистави, шоу бармена, фокуси престидижитаторів, танцювальні конкурси та традиційний вибір Короля та Королеви балу.

Що відчувають учасники даної події, дивлячись на нічне небо?

Скільки людей, стільки різних відповідей, кожна з них унікальний. Одне можна сказати напевно — у зірках є справжнє диво, та організатори зі своїми друзями хотіли б максимально відтворити його та подарувати кожному з відвідувачів. Лейтмотив 15-го випуску Великого студентського карнавального балу: «Під зоряним небом» Чи готові Ви до спільної подорожі до зірок?

Трохи інформації про організаторів

Stowarzyszenie Studentów BEST — Рада європейських студентів технології є некомерційного та аполітичною організацією, котра постійно розвивається, та яка об'єднує студентів технічних університетів з 33 європейських країн.

З 1989 року вони будують можливості щодо ідей інтеграції, толерантності та відкритості, щоб надати учням ВНЗ унікальний шанс об'єднання студентів, представників університетів та компаній. Організація BEST працює у 94 групах кращих європейських університетів, що робить їх однією з найбільших студентських організацій старого континенту. У Польщі Ви знайдете їх у 6 технічних університетах — одне з представництв групи працює у Варшавському технологічному інституті.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини