Кар'єра EXPO у Вроцлаві — ярмарок вакансій у столітньому залі

7352
Facebook Twitter
Кар'єра EXPO у Вроцлаві — ярмарок вакансій у столітньому залі

Кожен раз, коли людина перевіряє стан свого рахунку та засмучується його балансу, або залишають без уваги її ідеї, варто істотно задуматися про зміну ситуації.

Якщо робота не підходить для особистих потреб, це може завдати серйозної шкоди досвіду. Кожен раз, коли людина перевіряє стан свого рахунку та засмучується його балансу, або залишають без уваги її ідеї, варто істотно задуматися про зміну ситуації. Коли здається, що немає можливості поміняти все, потрібно пам'ятати — є спосіб! Кращий час та місце — прийти 11 квітня в Зал Сторіччя на ярмарок вакансій Кар'єра EXPO та знайти роботу, навчання, й навіть методи, які змушують відчувати, що є можливість робити те, що подобається з хорошою оплатою праці та має сенс просуватися у правильному напрямку.

Невимушене спілкування

Завдяки участі в ярмарку вакансій Career EXPO, більше не доведеться самостійно шукати відповіді на запитання, чому Ваша кандидатура не була включена рекрутерами, з'явиться можливість запитати все особисто. Однією з найбільших переваг участі у кар'єрі EXPO є можливість безпосередньо поговорити з представниками найбільших компаній всього регіону. Це місце, де кожен може швидко перевірити та зіставити свій досвід та потреби з очікуваннями роботодавців та вибрати тих, хто підходить. Всім тим молодим людям, які зацікавляться цією можливістю, необхідно обов'язково взяти участь у заході та дізнатися про компанію якомога більше. У цьому сезоні, можна зустріти більш ніж 80 компаній з різних галузей промисловості у Career EXPO, в тому числі AmRest, Credit Suisse та Futuro Finance, які в якості партнерів, що підтримують заходи, проводять інтенсивний набір у багато відділів.

Мистецтво

Якщо кандидат уже прийняв рішення, до якої компанії бажає звернутися, можна взяти участь у так званому Quick Recruitment завдяки Career EXPO. Кожен користувач, який реєструється через веб-сайт www.careerexpo.pl, після завантаження свого резюме та початкової перевірки, може призначити зустріч з рекрутером в приємній невимушеній обстановці у спеціально позначеній зоні на ярмарку. Процес найму та час очікування відповідей були скорочені до мінімуму, щоб дати учасникам можливість покинути Career EXPO зі своєю мрією.

Завжди потрібно розвивати себе

Кар'єра EXPO — це не тільки можливість безпосередньо зустріти вербувальників та миттєвий набір. Під час виставки, учасники можуть підвищити кваліфікацію, беручи участь у десятках безкоштовних тренінгів та цікавих лекцій за участю галузевих експертів.

Кожен напевно знайде щось для себе у списку семінарів з різних тем — від методів ефективної комунікації та презентації, шляхом пошуку природних талантів та навіть вивчення того, як випромінювати голос.

Також варто піти на головний етап, де з'явиться можливість слухати лекції та бесіди, повні натхнення та цінні поради. Особливо цікава мова Шимона Лача, з якої вийде навчитися готувати привабливе резюме, та навіть спостерігати незвичайну техніку графічного запису, завдяки якій можна запам'ятати більше інформації.

Люди, починаючи свою професійну кар'єру та плануючи змінити поточну роботу, також заслуговують зони індивідуальної консультації з документами додатків, де фахівці з infoPraca.pl нададуть безкоштовні консультації про те, як створити ефективне резюме, а фотограф готуватиме професійну фотографію.Взяти участь у даному заході мають можливість всі студенти польських університетів, а також інші зацікавлені люди з різних сфер життєдіяльності.Кар'єра EXPO вакансія, 11 квітня 2018 року, Вроцлав, Centennial Hall, час. 10: 00-18: 00.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини