Кар'єра EXPO 2018 у Вроцлаві: не міняйте себе — змініть роботу!

7728
Facebook Twitter
Кар'єра EXPO 2018 у Вроцлаві: не міняйте себе — змініть роботу!

Ви хочете щось змінити, але не знаєте, як це зробити? Приїжджайте 23 жовтня 2018 року до Hala Stulecia у Вроцлаві, Республіка Польща, на Career EXPO та відкрийте для себе унікальні можливості, які очікують Вас!

Чи вважаєте Ви, що обраний кар'єрний шлях не зовсім відповідає Вашим інтересам? Або, може бути, Вам подобається придбана професія, але Ви не можете знайти гідне за всіма параметрами місце роботи? Ви хочете щось змінити, але не знаєте, як це зробити? Приїжджайте 23 жовтня 2018 року до Hala Stulecia у Вроцлаві, Республіка Польща, на Career EXPO та відкрийте для себе унікальні можливості, які очікують Вас!

Найскладніший перший крок

На роботі ми проводимо половину свого життя, але багато хто з нас ставляться до неї лише як до неприємного обов'язку. Варто знайти роботу, яка, крім грошей, також зможе принести моральне задоволення, почуття виконаного обов'язку та звичайну радість. Відмінним місцем для першого кроку у професійній подорожі є Career EXPO. Під час кожного видання його відвідують близько 5000 учасників, готових зустрітися з представниками майже 80 найбільших компаній з Вроцлава та всього регіону. Наступний випуск ярмарки відбудеться 23 жовтня 2018 року у столітньому залі у Вроцлаві, а серед учасників буде можливість зустріти представників найбільших компаній, котрі динамічно розвиваються, таких як Hasco-Lek, 3M, Voss Automotive або Bosh.

Дозвольте собі бути відомими

Ярмарок — це не тільки відмінна можливість зустрітися з рекрутерами найбільших компаній у Польщі, а й шанс безпосередньо представити себе та свої заслуги майбутньому роботодавцю. Організатори знову дозволяють людям, охочим влаштувати своє майбутнє (тобто знайти гідну роботу) взаємодіяти з учасниками у зоні швидкого найму. Як це працює? Особи, зацікавлені у працевлаштуванні у компанії за власним вибором, можуть зареєструватися на сайті www.careerexpo.pl та після завершення профілю записатися на прийом до вербувальника безпосередньо на ярмарку. Це рішення значно скорочує час, що витрачається на процес найму, та дозволяє кандидатам швидко отримувати цінний зворотний зв'язок.

Розвивайте свої таланти

Організатори підготували для своїх учасників широкий спектр безкоштовних тренінгів, серед яких є можливість знайти, наприклад, творчі семінари з електронного маркетингу або інтерв'ю англійською мовою. Шукачам роботи надається шанс зробити необхідну фотографію для професійного портфоліо та проконсультуватися щодо свого резюме з фахівцями порталу Infopraca.pl. На головній сцені будуть окремі невеликі заходи — очікується подальше видання виставки, у тому числі можна буде почути Лукаша Кільбана, творця блогу «Czas gentlemanów» та автора книги «Людина з класом», який розповість про те, як справити хороше перше враження під час співбесіди.

Щоб мати можливість відвідати всі підготовлені лекції, семінари, виставки та інші заходи ярмарки, просто зареєструйтеся на сайті http://www.careerexpo.pl/ та підписуйтесь на вподобані Вам заходи. Вхід на ярмарок — безкоштовний вхідний квиток, який буде відображатися у профілі учасника після реєстрації.

Підкреслимо, що відвідати ярмарок мають можливість не тільки люди, які прагнуть змінити місце роботи, а й студенти польських університетів, а також всі зацікавлені особи. Перед тим, як відправитися на захід, якщо у Вас ще не готове резюме, варто цим зайнятися завчасно, причому краще зробити кілька варіантів. Це важливо, оскільки буде можливість отримати консультацію щодо ефективності резюме у фахівців, а також, після перевірки, його можна передати потенційному роботодавцю. Та, хто знає, може саме з цієї події почнеться Ваша особиста історія успіху.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини