Їжа на HackYeah — 3000 піц за 24 години!

5419
Facebook Twitter
Їжа на HackYeah — 3000 піц за 24 години!

HackYeah ризикнув організувати доставлення піци всім учасникам заходу. Завдання не з легких. Як запропонувати свіжу, теплу піцу для майже 3000 осіб менш ніж за 24 години? Організатори вирішили кинути виклик публіці.

HackYeah — найбільший стаціонарний хакатон в Європі, ризикнув організувати доставлення піци всім учасникам заходу. Завдання не з легких. Як запропонувати свіжу, теплу піцу для майже 3000 осіб менш ніж за 24 години? Організатори вирішили кинути виклик публіці. Через кілька годин PizzaHut забрав його!

HackYeah — що це за подія, яка привертає людей з різних куточків Європи?

Близько 3000 учасників візьмуть участь у 24-годинному заході HackYeah, організованому у Ptak Expo, недалеко від Варшави, Республіка Польща. Більшість з них будуть працювати протягом цілої доби над конкурсними проєктами. HackYeah — це 24-годинний програмний марафон. У ході події його учасники працюють над розв’язанням конкурсних завдань.

Дізнавшись про них та сформувавши команди, учасники можуть подавати проєкти протягом 24 годин у вигляді ІТ-системи, котра працює, або мобільного додатка. Це важка робота, але також вона варта цього — на поточний момент призовий фонд досягає 140 000 злотих, до того ж організатор оголошує ще два раунди підвищення ставки!

#PizzaChallenge — виклик організаторів

Організатори HackYeah забезпечують учасників хакатона любов'ю та турботою. Планується кілька гарячих страв, а також напої та закуски. Однак ніщо під час таких заходів не працює так добре та не так тепло сприймається учасниками, як піца! Через логістичні обмеження та величезну кількість учасників організатори не могли вирішити, яким чином надати її всім охочим. Більш того, не всі піцерії зможуть доставити таку велику кількість піци за такий короткий час. Однак організатори не здалися та вирішили опублікувати конкурс під гаслом #PizzaChallenge.

З досвіду відомо, що на різних хакатонах піца — це їжа, яку найчастіше подають. Це не дивно — свіжа випічка такого роду вловлює смаки майже кожного, та, до речі, дуже живильна, що важливо при цілодобовій роботі. Марта Ковальська, організатор заходу, у нещодавньому інтерв'ю прокоментувала, у зв'язку з тим, що доставлення піци всім учасникам є величезним логістичним заходом, було прийнято рішення опублікувати публічний виклик.

Завдання з'явилося на подіях у Facebook, та через короткий час була прийнята. Мережа ресторанів PizzaHut «підняла рукавичку» та взялася за цю дуже складну затію.

Піца та вхід у HackYeah

HackYeah відбудеться 14-15 вересня 2019 року у Ptak Expo під Варшавою. Після офіційного старту та формування груп, Pizza Hut почне доставляти свіжу піцу на місце проведення заходу. Для виробництва 3000 піц компанія, яка взяла на себе відповідальність за приготування цієї італійської страви, буде використовувати 390 кг моцарели, 52 кг шинки, 34 кг пепероні, 35 кг грибів та 123 кг томатного соусу. В акції братимуть участь ресторани Warsaw Pizza Hut.

Ви можете взяти участь у конкурсі у соціальних мережах HackYeah або на сайті заходу. PizzaHut став першим партнером Pizza Hackathon HackYeah, який прийняв виклик. За допомогою коду «PizzaPartner» можна приєднатися до заходу безкоштовно. Організатор запрошує програмістів, графічних дизайнерів та людей, не пов'язаних з ІТ, у яких є ідеї для проєктів, що змінюють світ на краще, у категоріях «Навколишнє середовище», «Зв'язок» та «Безпека».

Як вже раніше згадувалося, у разі, якщо у Вас є потрібні навички та охота взяти участь, але немає групи однодумців, можна звернутися на сервер Discord. Тут вдасться отримати консультацію, але також знайти людей, які бажають змагатися з Вами в одній команді. Для отримання більш детальної та актуальної інформації, переходьте за посиланням: https://discord.gg/fa83ryF.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини