Ярмарок ІТ-послуг у найбільших університетах Варшави

5756
Facebook Twitter
Ярмарок ІТ-послуг у найбільших університетах Варшави

Організатори ярмарку IT-послуг люб'язно запрошують студентів та випускників варшавських університетів відвідати цю подію, яка стрімко наближається.

Організатори ярмарку IT-послуг люб'язно запрошують студентів та випускників варшавських університетів відвідати цю подію, яка стрімко наближається. Приходьте на ярмарок вакансій ІТ та у Вас з'явиться унікальна можливість поговорити з провідними роботодавцями у галузі інформатики, електроніки та даних про науку! Видання поточного року відбудеться у листопаді, у кілька дат, у найбільших університетах Варшави, Республіка Польща: UW, PW, PJATK, WAT та SGGW.

Заходи присвячені студентам та випускникам в областях, пов'язаних з інформаційними технологіями, електронікою, телекомунікаціями, наукою про дані та кількісними методами. Кожен студент або молодий фахівець, попри освітньо-кваліфікаційний ступінь або рівень досвіду, знайде щось для себе — пропозиції про роботу, підробіток, практику або стажування. Заходи супроводжуються публікацією «IT Career Tutorial», метою якої є підтримка розвитку кар'єри в ІТ-індустрії. Видавництво буде доступно у паперовій та електронній формі на веб-сайті: www.TutorialKarieryIT.pl.

Розклад заходів:

Середа: 11.11.2018 — MIM UW Work FairВеб-сайт: targipracyit.pl/MIMUWПодія: www.facebook.com/events/301564383728434/

Четвер: 11.08.2012 — IT PW Work FairВеб-сайт: targipracyit.pl/PWПодія: www.facebook.com/events/208550633338477/Вівторок: 13.11.2018 — IT WAT Job FairВеб-сайт: targipracyit.pl/WATПодія: www.facebook.com/events/255658685257736/Четвер-п'ятниця: 15-16.11.2018 — ІТ-ярмарок вакансій на PJATKВеб-сайт: targipracyit.pl/naPJATKПодія: www.facebook.com/events/276045366509870/Вівторок: 20.11.2018 — IT Job Fair SGGWВеб-сайт: targipracyit.pl/SGGWПодія: www.facebook.com/events/2168193900088718/

Чому варто відвідати хоча б одну з подій в рамках конференції?

По-перше, у всіх учасників з'явиться можливість поспілкуватися у сприятливих обставинах з роботодавцями напрямків інформаційних технологій, електроніки, телекомунікацій та багатьох інших. По-друге, на конференції та подібних заходах є шанс завести нові корисні знайомства, котрі прямо або опосередковано сприятимуть у просуванні кар'єрними сходами. Крім цього, варто виділити, що з'явиться шанс знайти:

— першу роботу або гідне місце проходження практики;

стажування або підробіток з хорошими умовами праці;

— актуальну інформацію щодо тенденцій ринку праці, на які варто звернути особливу увагу.

Також можна отримати консультацію з кар'єри в офісі UW Careers Office, проконсультуватися з приводу свого CV та, можливо, значно його поліпшити. Біля входу кожен відвідувач отримає від організаторів навчальний посібник з ІТ-кар'єри. У ньому можна знайти багато цікавої інформації, у тому числі про візитні картки, за якими зараз вербують роботодавці; про те, що потрібно знати при пошуку роботи, а також про те, які питання варто ставити під час ярмарку вакансій та кому їх адресувати.

У рамках конференції, щоб відволіктися від прямого її призначення, буде можливо додатково випробувати численні гаджети та отримати нагороди від експонентів. Щогодини будуть розігруватися цінні призи, серед яких електричний скейтборд, спортивна камера або окуляри VR. Ще одна приємна обставина, яка не залишить байдужим всіх любителів сюрпризів, навіть після ярмарки можна стати переможцем, залиште своє резюме роботодавцям через веб-сайт торгового ярмарку та отримаєте Xbox або Tesla ride.Додаткова інформація: TargiPracyIT.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини