Ярмарок вакансій Spring Career EXPO на стадіоні Вроцлав

7294
Facebook Twitter
Ярмарок вакансій Spring Career EXPO на стадіоні Вроцлав

Кар'єра EXPO також відрізняється тим, що в якості єдиного ярмарку вакансій, адресованої як студентам, так і досвідченим фахівцям, вона володіє дружньою атмосферою та високим професіоналізмом роботодавців.

Майбутнє видання популярного рекрутингового заходу у Вроцлаві знову залучить близько 80 провідних роботодавців з різних галузей. Організатори цього масштабного — Кар'єра EXPO, однак, варто підкреслити, що це вже не просто місце, де трапляється нагода поспілкуватися з рекрутерами, але, перш за все, шанс отримати нові навички та придбати перспективи успішного працевлаштування. Кар'єра EXPO також відрізняється тим, що в якості єдиного ярмарку вакансій, адресованої як студентам, так і досвідченим фахівцям, вона володіє дружньою атмосферою та високим професіоналізмом роботодавців, що беруть участь, фахівців та роботодавців. Захід розпочнеться 27 березня 2019 року о 10:00 на стадіоні Вроцлава, Республіка Польща, за адресою: Силезька 1.

Кар'єра EXPO у Вроцлаві

Участь в ярмарку вакансій Career EXPO безкоштовна — все, що потрібно зробити, це зареєструватися на офіційному сайті: careerexpo.pl, заповнити анкету учасника та, нарешті, завантажити особистий квиток, який дає право брати участь у події, використовувати всі види діяльності, що проводяться у рамках заходу. Таким чином, будь-який з учасників, які пройдуть попередню реєстрацію, може стати частиною одного чи усіх 50-ти тренінгів у різних областях та на різних рівнях розвитку. Прекрасна можливість з'ясувати без будь-яких зобов'язань, наприклад, чи є програмування, про яке Ви думали довгий час, дійсно заняттям для Вашого інтелектуального рівня та морального задоволення, або, можливо, краще шукати себе в онлайн-маркетингу. Запис на навчання починається найближчим часом на сайті організатора — тому варто відстежувати цю інформацію, щоб встигнути зайняти місце для цікавого семінару.

Якщо Ви серйозно замислюєтеся про зміну роботи, варто звернути увагу на список експонентів, які з'являться на виставці Career EXPO. Серед інших є такі гіганти, як Amrest, Kaufland, LG Chem, Tarczyński, Qatar Airways або BASF. Перспектива роботи у таких компаніях гарантує не тільки можливість отримати досвід взаємодії у міжнародному середовищі, але й ряд додаткових переваг, не пов'язаних із заробітною платою. Деякі з компаній також беруть участь у системі швидкого набору персоналу. Це означає, що можна звернутися до них через особистий профіль на careerexpo.pl. Просто варто вибрати компанію зі списку, заповнити віртуальне резюме та представити свою кандидатуру. Через кілька днів після того, як Ви залишили своє CV, вдасться отримати відповідь про те, чи хочуть рекрутери обраної компанії зустрітися з Вами у спеціально відведеній зоні на ярмарку.

Під час виставки Career EXPO учасники можуть безкоштовно ознайомитися з заявковими документами з фахівцями Infopraca.pl, а також зробити професійну фотографію, яка ідеально доповнить резюме.

Протягом дня на основному ярмарку будуть проходити лекції, котрі надихатимуть, та групові дискусії, на яких можна, серед іншого, дізнатися, чого очікують рекрутери, як адаптуватися до динамічно мінливого ринку праці, та які навички зараз особливо бажані. У свою чергу, у зоні відпочинку для учасників можна дізнатися про макіяж та робочий одяг, взяти участь у конкурсах, в яких є ймовірність виграти, серед іншого, поїздку на вихідні на двох та навіть масаж.

Детальний розклад заходу можна знайти на сайті організатора — careerexpo.pl. Також варто приєднатися до заходу на Facebook, де інформація про інші події всередині ярмарку та конкурси публікується на постійній основі — htts: //web.facebook.com/events/1747748818663355/.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини