Семінар в Університеті економіки та гуманітарних наук (WSE-H) у Бельсько-Бяла уже позаду. Які підсумки?

6660
Facebook Twitter
Семінар в Університеті економіки та гуманітарних наук (WSE-H) у Бельсько-Бяла уже позаду. Які підсумки?

Уже вдруге у Бельсько-Бяла, Республіка Польща, був проведений Національний науково-практичний семінар під назвою «Сучасні перспективи управління сталим розвитком», ініціатором якого був WSE-H.

Уже вдруге у Бельсько-Бяла, Республіка Польща, був проведений Національний науково-практичний семінар під назвою «Сучасні перспективи управління сталим розвитком», ініціатором якого був WSE-H. На цей раз, у конференц-залі Karczma Żywiecka відбулася зустріч з програмним гаслом семінару — ЧЛЕНСТВО-ЛЮДИНА- ІСНУВАННЯ. У даному заході взяли активну участь викладачі університету ініціатора, експерти різних областей з Польщі та ближнього закордоння, студенти локальних освітніх структур та інші зацікавлені особи.

У цьому році, основними цілями семінару були наступні:

— подання поточних наукових міркувань з різних дисциплін знань вченими;

— представлення реальних труднощів щодо реалізації філософії співіснування у Польщі відповідно до принципів сталого розвитку;

— обговорення проблем практики управління сталим розвитком представниками державних установ, НУО та бізнес-практиків.

У конференції взяли участь представники багатьох різних наукових центрів, а також представники місцевих органів влади, НУО, поліції, прикордонників, армії та інших державних установ.

У кінці конференції, співробітники та студенти WSE-H подякували ректору доктору Івоні Клоську за успішний перший термін в якості ректора.

Після конференції журналістам засобів масової інформації вдалося поговорити з ораторами, які брали участь у семінарі.

Доктор наук, Ядвіга Казмерчак з Медичного університету Силезії у Катовіце представила презентацію під назвою «Валеологія — міждисциплінарна наука про здоров'я». Валеологія — своєрідна програма з охорони здоров'я.

Як же, насправді можна визначити концепцію валеології?

«Валеологи розуміють здоров'я досить широко, як ефект турботи про себе та інших. Тому вони не обмежують цю проблему тільки тим, що називається медициною. Здоров'я — це щось більше, тому це міждисциплінарна концепція, що об'єднує фізичну культуру, соціологію, психологію, педагогіку, економіку, мистецтво та філософію. Глобальною місією валеології є допомога людям, якщо хочете — людству. Річ у тому, що завдяки позитивним звичкам способу життя та здоров'я вони можуть досягти фізичного здоров'я та духовного задоволення. Здоров'я — це не область медицини. Доктор Ядвіга Казмерчак особливо підкреслила, що здоров'я створюється та відчувається людьми в їх повсякденному житті, а також, що важливо, є наслідком турботи про себе та про інших.Після конференції, у всіх охочих також була можливість поговорити з dr hab. професором Веславом Вуйсиком з Університету гуманітарних та природничих наук Яна Длугоша у Ченстохові, а також Польської академії наук Інституту історичних наук, який представив увазі слухачів доповідь, під назвою «Багатогранність спілкування (контекст соціального та особистого) у перспективі стійкого управління». Після почутого матеріалу, у всіх присутніх з'явилася привід для роздумів та безліч питань, на які можна було отримати відповіді від оратора при безпосередньому спілкуванні після основної частини заходу.

Професор Веслав Вуйсік зауважив, що він схиляється до питання про багатовимірності міжособистісних відносин, особистих та соціальних аспектів у контексті організації роботи різних компаній, які мають потребу у цьому, та необхідності розвитку та водночас повної стабілізації.

Даний семінар пройшов більш, ніж успішно, тому плануються й наступні випуски з ініціативи WSE-H.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини