Почалася реєстрація на перший Національний трудовий ярмарок індустрії TSL

5816
Facebook Twitter
Почалася реєстрація на перший Національний трудовий ярмарок індустрії TSL

Почалася реєстрація на перший Національний трудовий ярмарок індустрії TSL транспорту — експедиції — логістики — TransLogistica Jobs'2018, який пройде з 6 по 8 листопада 2018 року у Centrum Expo XXI у Варшаві, Республіка Польща.

Почалася реєстрація на перший Національний трудовий ярмарок індустрії TSL транспорту — експедиції — логістики — TransLogistica Jobs'2018, який пройде з 6 по 8 листопада 2018 року у Centrum Expo XXI у Варшаві, Республіка Польща. Це єдина виставка роботодавців у Польщі, де Ви можете зустріти в одному місці так багато провідних компаній на ринку логістики, які представлять пропозиції про роботу для кандидатів з різною кваліфікацією та освітою. Даний захід мають можливість відвідати не тільки претенденти на роботу у вищевказаній сфері, а й студенти столичних та інших освітніх структур, які навчаються у подібному або суміжному напрямку, а також всі зацікавлені особи.

Логістична галузь — це один з секторів економіки, котрий найбільш динамічно розвиваються. Польща є потужною державою не тільки у плані автомобільного транспорту ЄС, але, перш за все, вона стає сучасним логістичним центром для всієї Європи. Країна здатна надати тисячі робочих місць, а динамічний розвиток в області інновацій та технологій, створює величезні професійні можливості для людей з різними компетенціями та освітою.

Кожен з трьох днів ярмарку — TransLogistica Jobs'2018 буде насиченим та повним цікавими подіями, тобто дискусіями, семінарами, путівниками, самопрезентаціями кандидатів, презентаціями цінностей кожної з компаній учасників. Також належну увагу буде приділено зустрічам з представниками наукових кіл, які спеціалізуються на логістиці та приїдуть у зазначений період з усіх куточків Польщі, та обговоренню ідей молодих людей, розроблених для прийняття оптимальних логістичних рішень.

Організатори трудового ярмарку щиро запрошують всіх, хто зацікавлений у роботі у транспортно-експедиційному секторі, попри досвід та освіту. Можливості розвитку, запропоновані цим ринком праці, набагато більше, ніж інші у польській економіці. Це унікальна можливість встановити прямий контакт з ТОП роботодавцями ринку логістики та зустрітися з ними в одному місці, а також шанс поговорити особисто з кожним представником, котрий зацікавить Вас. Беата Трочімяк, головний редактор Pracujwlogistyce.pl, співорганізатор TransLogistica Jobs у недавньому інтерв'ю особливо підкреслила, що не потрібно відкладати рішення з приводу відвідування заходу на безвік та рекомендує зареєструватися вже сьогодні, а також представити свою самопрезентацію.

Важливо відзначити, що TransLogistica Jobs буде проходити паралельно з 6-ою Міжнародною виставкою транспорту та логістики — TransLogistica Poland, як супутнього заходу та спадкоємця улюбленого плебісциту — доброзичливого роботодавця TSL, який організовується уже три роки поспіль. Престиж та бренд цього ярмарку приваблюють не тільки відомі та ключові компанії з Польщі та інших європейських країн, але, перш за все, тисячі відвідувачів.

TransLogistica Poland — найбільший логістичний торговий ярмарок у Польщі, а також у Центральній та Східній Європі. У цьому році, очікується рекордна кількість учасників, а також відвідувачів. Організатори, крім інших супровідних дій, готують конкурси та заходи для учасників події. Детальну інформацію про реєстрацію та програму 1-го Національного ярмарку вакансій галузі TSL — TransLogistica Jobs'2018 можна знайти на сайті www.targipracytsl.pl. Не пропустіть шанс провести час не тільки приємно та пізнавально, але й з великою користю для майбутньої кар'єри у цьому динамічному секторі економіки.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини