Як та де купити авіаквитки? Покрокова інструкція

10018
Facebook Twitter
Як та де купити авіаквитки? Покрокова інструкція

Попри те, що зараз вік високорозвинених комп'ютерах технологій, багато людей, просто, остерігаються оформляти квитки онлайн, через Інтернет-ресурси, а також планувати свою подорож за кордон — самостійно.

Попри те, що зараз вік високорозвинених комп'ютерах технологій, багато людей, просто, остерігаються оформляти квитки онлайн, через Інтернет-ресурси, а також планувати свою подорож за кордон — самостійно. А дарма, бо безліч туристичних фірм відрізняються недобросовісністю, нестабільністю, і їхні послуги, часто, перевищують допустимий рівень переплат. Саме час навчитися вирішувати такі питання особисто, адже, по-перше, істотно заощадите, по-друге, напевно отримаєте очікуване, як від перельоту, так і від самої подорожі. Тим більше, існує багато лоукостерів, які мають широкий спектр напрямків всією Європою, що допоможе знайти оптимальний варіант вильоту, з високим рівнем комфорту, за символічну плату. Кваліфіковані співробітники UP-STUDY, ділячись досвідом нагадують, що купити квиток самостійно можна як в касі аеропорту, так і онлайн, про що ми детально поговоримо в даній статті.

Як придбати квитки на літак?

Умовно, придбання квитка можна поділити на:

  • покупку в касі аеропорту або в офісі компанії;
  • придбання через інтернет.

Розглянемо більш детально обидва варіанти, які містять ще кілька варіацій. Оформити авіаквиток можна в касі аеропорту, де розташовані агентства з надання послуг такого типу. Кваліфікований працівник врахує всі Ваші побажання та видасть відповідний проїзний документ. Але, часто, за свої послуги вони стягують сервісний збір, також, іноді Ви платите й за те, що оплата була проведена пластикою карткою.Тому, квиток обійдеться дорожче його реальної вартості. Ще, великі авіаперевізники мають власні каси, як на території аеропорту, так і розташовані в місті. Але, принцип залишається той же, Ви платите за послуги оформлення.

Онлайн покупку можна зробити також декількома способами: на офіційному сайті компанії, через фірму посередника або туристичну компанію, або з допомогою інтернет-банкінгу. Звичайно, тільки на офіційному сайті Ви зможете придбати авіаквиток без додаткових стягнень.

Покрокова інструкція купівлі квитка онлайн

Процедура займає кілька хвилин, і, якщо Ви точно знаєте, коли та куди бажаєте полетіти, тоді все відбувається досить швидко. Розглянемо покупку квитка у одного з найбільших лоукостерів Європи Ryanair, який забезпечує якісні перельоти в більш ніж 185 напрямків, штаб-квартира знаходиться в Дубліні (Ірландія):

  • зайти на офіційну сторінку;
  • до відповідного рядка ввести пункт вильоту та місто прибуття;
  • заповнити тип маршруту: в один бік чи туди й назад;
  • вказати дату вильоту, якщо в обидві сторони, тоді й число вильоту назад;
  • внести кількість пасажирів до відповідних колонок (є критерії віку);
  • натиснути на кнопку пошуку;
  • з отриманого списку варіантів, вибрати той, який Вам підходить, та натиснути «Бронювати»;

  • вказати всі дані, відповідно до закордонного паспорта. Якщо є знижкова карта (мильна карта), вказати її дані;
  • вказати тип ручній поклажі (42*32*25 — безкоштовно, інші параметри в бік підвищення — оплачуються);
  • відмітити вид реєстрації: «на сайті» або «аеропорт». У другому випадку — операція платна;
  • перевірити інформацію та натиснути «оплатити»;
  • при оплаті потрібно внести дані особистої карти. Також, можна включити додаткові послуги, наприклад, компенсацію при затримці рейсу;
  • квиток приходить Вам на вказану пошту. Його потрібно зберегти на гаджет та роздрукувати до дня вильоту.

Для того, щоб зачекінитись (відзначитися) потрібно перейти посиланням «правила застосування» та клікнути на Check-in.Підсумовуючи, варто зауважити, що онлайн оформлення авіаквитка займає менше часу і сил, а також, обходиться значно дешевше. Ви будете впевнені, що отримаєте всі послуги, які внесли в квиток. Це зручно ще й тим, що, якщо у Вас змінилися обставини, потрібно поміняти дату, країну або особисті дані, можна звернетися безпосередньо до представників компанії, та виконати редагування без клопоту та нервів. Не варто хвилюватися, на сайтах багато підказок, є розділи поширених запитань, а також онлайн помічники, які направлять Ваші дії в потрібне русло, при цьому, не візьмуть за послуги жодного зайвого цента.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини