Як швидко та недорого орендувати автомобіль у Познані для спонтанної поїздки?

1383
Facebook Twitter
Як швидко та недорого орендувати автомобіль у Познані для спонтанної поїздки?

Будучи уродженцем Познані або відпочиваючи у польському куточку, є можливість скористатися послугами компаній, що пропонують автомобілі на прокат. Яким чином це можна зробити, Ви дізнаєтеся з представленої статті.

Спонтанна подорож на вихідні або протягом тижня — найкращий спосіб розслабитися та відпочити від повсякденних обов'язків. Щоб ідея здійснилася, знадобиться ефективний транспорт, який зможе вмістити учасників поїздки, включаючи багаж. Не кожен автомобіль здатний впоратися із завданням, але це не означає, що необхідно себе обмежувати. Відмінним рішенням є оренда автомобіля, з яким можна відправитися у далеку подорож. Бувши уродженцем Познані або перебуваючи у цьому польському куточку на довгостроковій/короткостроковій підставі, є можливість скористатися послугами компаній, що пропонують автомобілі на прокат. Яким чином це можна зробити, Ви дізнаєтеся з представленої статті.

Оренда автомобіля — онлайн або телефоном?

Спонтанні поїздки не плануються, тому орендарі не можуть забронювати автомобіль заздалегідь. На щастя, цього й не потрібно, тому що прокат автомобілів у Познані — carfree.pl (https://carfree.pl/wypozyczalnia-samochodow-poznan/pl) має великий парк автомобілів, та кожен клієнт може орендувати машину за запитами, навіть в останню хвилину. Автомобіль можна взяти напрокат простим способом — для цього достатньо заповнити онлайн-форму, вказавши особисту та контактну інформацію, дату та місце заміни та повернення автомобіля.

Автомобіль можна орендувати телефоном, для цього варто зв'язатися з консультантом. Орендна плата може бути внесена онлайн, через інтернет-банкінг або переказ, а також з допомогою карти при отриманні автомобіля. При прийнятті автомобіля у користування підписуються необхідні документи, серед яких договір про оренду, додаток про приймання транспортного засобу та акт передачі майна у користування.

В останньому документі вказується стан автомобіля на момент його прийняття, всі технічні нюанси. Найчастіше, його уже складено до приходу клієнта, але якщо під час огляду авто Ви знайшли якісь недоліки, їх потрібно внести до протоколу, в іншому випадку, при настанні події Вам доведеться нести за ламання відповідальність.

Скільки коштує оренда автомобіля у Познані?

За оренду автомобіля стягується плата залежно від марки та моделі, а також періоду прокату. У разі, якщо клієнт не має польського громадянства, також справляється орендна плата, яка становить 300-3000 злотих. Коли справа доходить до палива, автомобіль повинен бути повернений з тією ж кількістю у баку, як це було при отриманні. Якщо спонтанна поїздка буде трохи тривалішою, про готовність продовжити оренду слід повідомити до прокатної компанії. Потім оплата може бути зроблена, наприклад, за допомогою онлайн-переказу.

За заміну автомобіля може стягуватися плата, яка залежить від тривалості бронювання. Крім того, для короткострокових бронювань немає обмеження у кілометрах, водночас у середньостроковій перспективі це 3000 км та може бути збільшено за запитом клієнта. При необхідності можна орендувати дитяче крісло та GPS.

Зіткнення на орендованій машині

Автомобілі, які можна взяти напрокат, застраховані в AC, OC, NNW та Assistance. Якщо відбувається зіткнення, потрібно зв'язатися з агентством з прокату та викликати поліцію на місце події. Професійні організації, що займаються орендою автомобілів, мають додаткову страховку, завдяки якій участь у пошкодженні не враховується, а значить, клієнт ні при яких обставинах не бере на себе витрати з ремонту.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що у Познані, як і у будь-якому місті Польщі, можна орендувати автомобіль без особливих проблем. Представлена ​​вище компанія пропонує низькі ціни, великий парк авто та інші послуги, які мають попит серед громадян та іноземців, що бажають взяти машину у прокаті. Проте Ви вільні віддати перевагу й іншим компаніям, головне, щоб вони відрізнялися сумлінністю, лояльними цінами та гнучкими умовами.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини