Брендовий шопінг в Польщі. Де шукати стокові магазини?

16825
Facebook Twitter
Брендовий шопінг в Польщі. Де шукати стокові магазини?

Стаття буде цікава через те, що ми розповімо, де шукати стокові магазини у Варшаві, на які польські бренди обов'язково потрібно звернути увагу та які торгові марки можна знайти в цій європейській країні.

Більшість людей мислять стереотипами, та, якщо сказати словосполучення «брендовий шопінг», то, в основному, на розум прийде Італія, Франція, але ніяк не Республіка Польща, а даремно. Багато чули про якість польського вищої освіти, про красу тамтешніх будинків, деякі знають, що в подарунок з РП можна привезти вироби з бурштину та срібла. Тепер запам'ятайте, в Польщі, як в більшості європейських країн, можна не тільки пополювати на істотні знижки, але й придбати речі як знаменитих західних брендів, так і польських майстрів, та торгових марок. Стаття буде цікава для всіх іноземців, які тимчасово проживають або планують відвідати РП через те, що ми розповімо, де шукати стокові магазини у Варшаві, на які польські бренди обов'язково потрібно звернути увагу та які торгові марки можна знайти в цій європейській країні.

Що таке аутлети та де їх шукати?

Шопінг у Польській Республіці приваблює не тільки українців, росіян, білорусів, а й іноземців із західних держав, бо, не дивлячись на те, що це європейська країна, ціни на одяг, взуття та аксесуари — значно нижче. Брендовий одяг можна знайти всюди: у великих гіпермаркетах, супермаркетах, торгових центрах, спеціалізованих магазинах. Але, щоб вибір був максимально широкий, а ціни — найнижчими, потрібно планувати шопінг в аутлетах. В РП аутлетами (стоками) називають великі магазини, які пропонують широкий вибір одягу, взуття та інших речей відомих брендів, з істотними знижками. Розташовані вони, в основному, на околиці або за межею великих міст. Найчастіше, в таких стокових магазинах влаштовують розпродаж колекцій минулих сезонів (минулого та позаминулого року), тому, потрібно витратити чимало часу, на пошук відповідного розміру.

Якщо в одному торговому приміщенні представлено кілька брендів їх називають аутлет-центрами. У столиці Польщі, якщо Ви любите отоварюватися в таких магазинах, варто відвідати наступні Outlet Center: Fashion House Аутлет центр, Factory markowa moda, Factory 2.

Знамениті польські бренди

Вирушаючи на шопінг в РП, можна розраховувати не тільки на придбання таких відомих брендів як: Zara, ECCO, Wojas, CCC, Kari, Mango, H[&]M, New Yorker та інших, не менш якісних та популярних. Було б доречно придивитися й до вітчизняних виробників:1. Bohoboco. Красиві та чисті лінії, практично відсутність принтів, з великим акцентом на кольорі та особливості крою — ось за якими параметрами можна впізнати одяг цієї марки. Спідниці, блузи та, особливо, сукні, полюбилися не тільки полькам-модницям, але й європейським жінкам.2. Batycki. Сумки, клатчі, рюкзаки та гаманці — всі ці аксесуари відрізняються гармонійністю внутрішньої обробки та зовнішньої композиції. Марка не часто випускає новинки та оновлює модельний ряд, але, вже має безліч шанувальників, бо поєднує приємні форми, гарний бурштиновий логотип, яскраву підкладку з доступною вартістю та високою якістю.

3. Loft 37. Все просто, на сайті компанії, з допомогою конструктора створюєте взуття на свій смак, та, по приїзду до Варшави, забираєте пару, яка підготовлена ​​спеціально для Вас.4. Jacek Byczewski. Дизайн цих ювелірних прикрас вражає своєю неоднозначністю: ніжні камені поєднуються з грубими формами металу, шорсткість однієї ланки, з ідеальною гладкістю іншого. Загалом, контраст проглядається в усьому, але, від цього тільки ще більше виникає бажання прикупити щось для себе.Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що на польській території можна не тільки купити багато речей відомих торгових марок, а й істотно заощадити. Не обов'язково для повноцінного шопінгу потрібно чекати періоду знижок, наприклад, різдвяних, можна добре отоваритися в аутлетах. Головне — варто підготуватися до відвідування такого центру заздалегідь: скласти список необхідних покупок та бажаних брендів, взяти гаманець та паспорт, ну і прихопити подругу, для критичної оцінки відібраних речей.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини