Як провести Новий рік у Польщі, не витративши цілий статок?

9472
Facebook Twitter
Як провести Новий рік у Польщі, не витративши цілий статок?

Не варто переживати, що великі свята зими заберуть багато коштів, та у даній статті ми розкриємо способи проведення новорічної ночі дешево у відмінній атмосфері.

Переддень Нового року — це час, який пов'язаний з витратами, відразу після настільки ж дорогого Різдва (нагадаємо, РП святкує католицьке Різдво, яке відзначають 25 грудня). У цей особливий вечір багато хто часто купують дорогі подарунки та відправляються на різноманітні новорічні ігри, оскільки на відміну від різдвяної ночі, що є чисто сімейним святом, у Республіці Польща Сильвестрів День проводять у колі друзів, знайомих або на масових гуляннях. Бронювання у кращому готелі чи ресторані, на жаль, не завжди можливо, наприклад, для студентів, у яких часто обмежений бюджет. Багато наших співвітчизників відправляються до цієї європейської держави для отримання якісного диплома, та далеко не всі їдуть додому на зимові канікули. Не варто переживати, що великі свята зими заберуть багато коштів, та у даній статті ми розкриємо способи проведення новорічної ночі дешево у відмінній атмосфері.

Як студентам польських ВНЗ зустріти Новорічну ніч весело, але з мінімальними витратами

Багато людей проводять час напередодні Нового року, відвідуючи клуби, великі музичні заходи та навіть виїжджаючи за кордон. Це досить дорогі пропозиції — ціни у таких випадках часто коливаються від кількох сотень до навіть тисяч злотих. У період Різдвяних та новорічних свят у різних європейських містах проходять ярмарки, які так люблять відвідувати туристи, тому навіть з Польщі, зважаючи на великий попит, їхати за кордон досить дорого, не враховуючи навіть витрат на проживання, харчування, транспорт та шопінг. Водночас у Польщі можна провести Новорічну ніч недорого, одночасно з вечіркою та шампанським.Один із способів провести бюджетну новорічну ніч — підготувати вечірку вдома. Ймовірно, думка про багатьох людей у невеликому приміщенні пов'язана з негативом, але вдома також можна провести ніч виключно, влаштовуючи, наприклад, піжамну вечірку та запрошуючи кількох найближчих друзів.

Під час такого заходу можна організувати показ фільму та безліч настільних ігор. Таким чином, вдасться провести ніч, не витрачаючи багато грошей. Що стосується частувань, підійдуть легкі канапе, та напої. Щоб заощадити на продуктах, варто зробити закупівлі завчасно, відвідавши найближчу мережу дискаунтера або замовивши онлайн з доставленням додому, яка може бути безкоштовною у разі перевищення певного порогу суми покупок.Фахівці UP-STUDY підказують, що іншим способом може стати тематичний захід, наприклад, у стилі божевільних 80-х або кантрі. Є багато ідей для цього типу новорічної вечірки. Все залежить від уяви та творчості. Крім того, можливо організувати караоке разом, що гарантує багато сміху та веселощів.

Ще одна ідея — ніч у кіно. Вона цілком альтернативна, для людей, які не люблять новорічне безумство та вечірки. Можна провести останню ніч старого року у вигляді побачення з другою половиною. Романтична вечеря при свічках, після того, як вона приготована вдома, а далі вирушити до театру на наступний день — це також здається цікавою альтернативою.Цікавий факт, що, як згадувалося раніше, Новий Рік у Польщі частіше називають як День Сильвестра. Це, до речі, не єдина країна, яка так називає старт подальшого року.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що Новорічна ніч не завжди вимагає великих витрат, не варто йти на поводу у реклами або нав'язливих знайомих, якщо Вам не подобаються галасливі святкування у ресторанах або клубах, можна провести час у колі найближчих людей вдома або у кіно. Також не завжди потрібно сильно витрачатися на подарунки, можна, наприклад, приготувати самостійно імбирне печиво, прикрасивши новорічними малюнками або торт, та піднести як презент.

Пам'ятайте, зараз, коли всі люди настільки обмежені у часі, подарунок, що підкреслює індивідуальні вподобання адресата або зроблений своїми руками, як ніколи, до речі, та неодмінно буде оцінений.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини