Вартість перельотів з України до різних польських міст під Різдво

9042
Facebook Twitter
Вартість перельотів з України до різних польських міст під Різдво

Щоб не витрачати багато часу на дорогу, деякі громадяни віддають перевагу авіалініям, тим більше, що на ринок України вийшли нові компанії, які є реальними лоукостерами та пропонують багато рейсів з Борисполя.

Громадяни України відправляються до Республіки Польща з різними цілями у будні дні, але це ж стосується й свят. Одні їдуть для того, щоб відвідати ярмарки, що відбуваються у період Різдва та Нового року у різних польських містах, інші прагнуть встигнути зайнятися шопінгом, адже зимові знижки у цій європейській країні часом досягають вісімдесяти відсотків. Треті зважуються на поїздку у настільки метушливий час, щоб перебувати у святкові дні зі своїми близькими людьми, наприклад, батьки відправляються у гості до студентів, які є українцями, але прийняли рішення проходити навчання в одному з університетів РП. Щоб не витрачати багато часу на дорогу, деякі громадяни віддають перевагу авіалініям, тим більше, що на ринок України вийшли нові компанії, які є реальними лоукостерами та пропонують багато рейсів з Борисполя, та інших аеропортів нашої Батьківщини до різних польських міст.

У скільки обійдеться переліт зі столиці України до різних міст Польщі?

Поки все ще спірне питання, чи є МАУ реальним лоукостером, але його останні прагнення досить помітні. Проте, з усією відповідальністю можна заявити, що з України здійснюють перельоти такі монстри низьких цін, як Wizz Air та Ryan air. Також як альтернативний варіант можна розглянути пропозиції від LОТ. Маючи на увазі поїздку на свята, та враховуючи, що Різдво у Польщі святкують 25 грудня, розглянемо вартість перельотів до польських міст у діапазоні з 24.12.2018 по 01.01.2019. Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що пропозиції від зазначених компаній динамічно змінюються, ціни, зазначені у статті є актуальними на момент написання, але, якщо Вам потрібно придбати авіаквиток, варто перейти на офіційну сторінку. Ще раз підкреслимо, що розглядаються ціни (зазначені у гривні) на переліт з аеропортів Києва до різних міст РП в обидва боки на вказаний діапазон дат.

— Київ-Варшава. Wizz Air — 3488; МАУ — 3505; LОТ — 3845.

— Київ-Вроцлав. LОТ — 6172.

— Київ-Познань. LОТ — 6176.

— Київ-Краків. МАУ — 3026; LОТ — 4410.

— Київ-Гданськ. LОТ — 6174.

— Київ-Катовіце. Wizz Air — 5603; LОТ — 6209.

Пропозиції від Ryanair також доступні з Києва, але рейси заплановані не щодня, тому питання потрібно досліджувати за фактом, хоча можемо підкреслити, що ціни більш, ніж доступні. Наприклад, переліт в обидва боки до Вроцлава у святкові дні обійдеться близько 65 євро.

Які ще є варіанти для бюджетної поїздки до Польщі?

Завжди можна скористатися послугами залізниці, але врахуйте, що квитки на поїзд до європейських країн необхідно купувати дуже заздалегідь, адже кількість місць обмежена. Крім безпересадкового вагона, який відправляється до Варшави, зі Львова та Києва можна відправитися у Перемишль, а вже звідти продовжити подорож до необхідного міста. Для сміливців існує сервіс Блаблакар, де можна знайти або стати попутником. Також є можливість використовувати автобусні перевезення, які можна знайти з будь-якого міста України, та до будь-якого куточку Польщі. Зауважимо, що навіть з невеликих провінційних українських міст можна відправитися до РП завдяки розробленим маршрутам від невеликих перевізників.

Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що при виборі будь-якого способу здійснення поїздки, краще продумувати маршрут та дати завчасно, щоб заощадити на вартості квитків. Звичайно, щоб менше втомитися та більш раціонально використовувати час, краще вибирати переліт. З метою вибору оптимальної ціни, можна підписатися на офіційному сайті на отримання повідомлень про зниження вартості, тоді і час й витрати на дорогу будуть зменшені, а Вам залишиться лише насолоджуватися прекрасними святами з близькими людьми у неймовірній європейській атмосфері.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини