Як орендувати автомобіль у Кракові для поїздки на вихідні дешево?

1802
Facebook Twitter
Як орендувати автомобіль у Кракові для поїздки на вихідні дешево?

Дана стаття буде однаково корисною для жителів Кракова та його гостей, оскільки ми розповімо де можна недорого орендувати авто та на яких умовах.

Привабливі туристичні напрямки у Кракові та його околицях важкодоступні для людей, які подорожують літаком, поїздом або автобусом. У цій ситуації потрібен автомобіль, але не кожен громадянин чи іноземець, який перебуває у цьому куточку Польської Республіки його має. Потреба у машині є, як і у локальних жителів, часто в якості транспорту на колективній основі, так і у туристів, які приїхали до міста для огляду визначних пам'яток. Не має значення мета використання транспортного засобу, головне, що якщо виникла така потреба, не потрібно відмовлятися від поїздки, адже завжди можна скористатися послугами компаній з прокату. Дана стаття буде однаково корисною для жителів Кракова та його гостей, оскільки ми розповімо де можна недорого орендувати авто та на яких умовах.

Простий спосіб орендувати автомобіль у Кракові?

Якщо виникає необхідність взяти автомобіль у прокат, потрібно подбати про це завчасно, оскільки вдасться порівняти пропозиції окремих компаній з оренди, перевіривши їх з допомогою інтернету. У Кракові можна орендувати транспорт на вигідних умовах у декількох великих компаніях, але, найбільш придатною є carfree.pl (https://carfree.pl/wypozyczalnia-samochodow-krakow/pl), де можна замовити доставлення автомобіля до аеропорту, вокзалу або будь-якого іншого місця. Вартість оренди залежить від багатьох факторів. Одним з важливих є модель автомобіля та термін оренди — ціна за добу при короткостроковій оренді вище, ніж при довгостроковому прокаті.

При виборі компанії з прокату варто перевірити, чи є в автомобіля страховка, що скасовує відповідальність користувача.

Це важливо у ситуації, коли відбувається склобій — завдяки такій політиці водій не несе ніяких витрат, та для цього він може використовувати заміну автомобіля.

Оренда автомобіля на вихідні — які умови повинні бути дотримані?

У більшості професійних компаній з прокату є особливі умови, котрих необхідно дотримуватися, якщо Ви хочете орендувати автомобіль. Транспорт доступний людям, яким виповнився 21 рік, вони мають посвідчення водія не менш ніж рік. Також важливо походження орендаря, адже у разі прокату іноземцями, компанії, найчастіше, вимагають заставу у розмірі від 300 до 3 тисяч злотих. Ця сума залежить від обраної марки та сегмента автомобіля.

Якщо автомобілем буде керувати інша людина, необхідно повідомити про це до прокатної компанії. Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що якщо Ви подорожуєте за кордоном на орендованому автомобілі у вихідні дні, про це необхідно попереджати орендодавця. Виконання цих умов гарантує, що ніякі додаткові збори не будуть стягуватися.

Чому варто орендувати машину на вихідні?

Оренда автомобіля на вихідні — зручний варіант як для людей, які приїжджають до Кракова, так і для тих, хто планує поїздку за місто. Автомобіль дає мобільність та полегшує планування поїздки. Крім того, орендований автомобіль справний та застрахований, а у разі зіткнення або ламання надається запасний транспорт. Машину можна замінити та забрати у будь-якому місці, зазначеному клієнтом.

Підсумовуючи, зауважимо, що перевагою використання прокату є великий вибір автомобілів.

Не потрібно обмежуватися економ-класом, а вибрати, наприклад, комфортабельний позашляховик, спортивний автомобіль або ексклюзивний лімузин. Для великих груп рішенням є автобус на кілька людей, який може перевозити друзів або всю сім'ю.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини