Інвестиції у напрямок велоспорту у Вроцлаві 2018/19

6398
Facebook Twitter
Інвестиції у напрямок велоспорту у Вроцлаві 2018/19

2 січня 2019 року муніципальний офіс у Вроцлаві — Департамент соціальних комунікацій організував подію за участю президента Яцека Сутрика, під час якої було оголошено звіт про зроблені та заплановані інвестиції у місті.

Вроцлав — найбільш велосипедне місто у Польщі? Це результат останнього рейтингу у Польщі. 2 січня 2019 року муніципальний офіс у Вроцлаві — Департамент соціальних комунікацій організував подію за участю президента Яцека Сутрика, під час якої було оголошено звіт про зроблені та заплановані інвестиції у місті.

Звіт про використання велотранспорту Вроцлавом

У 2018 році було завершено безліч велосипедних проектів у Вроцлаві. Будівництво маршрутів, автостоянок, кампанія «Велосипедний травень, до якої з кожним роком долучається все більше структур освіти, є лише частиною заходів, що ведуть до реальних змін у розвитку велосипедного спорту у Вроцлаві.

У столиці Силезії можна використовувати понад 1100 км велосипедних маршрутів. Це число складається з доріг, трас для байків та пішоходів, маршрутів, що ведуть береговою лінією та парками або зонах спокійного руху. Велосипедисти у місті мають понад 9 200 паркувальних місць та близько 20 станцій самообслуговування. У 2018 році Вроцлав витратив близько 21 мільйона злотих на інвестиції у велонапрям.

Місто постійно інвестує у велосипедну інфраструктуру. Тільки у попередньому році велосипедистам було надано кілька нових маршрутів, у тому числі на вул. Piłsudskiego, Grabiszyńska, Powstańców Śląskich та ін. Також з'являється все більше місць для паркування двоколісних транспортних засобів, зникають архітектурні бар'єри, що заважають водінню містом. Вроцлав бере активну участь та організовує безліч кампаній, що пропагують велоспорт, наприклад, Bicycle May, Вроцлавський день байкерів, Bicycle School, European Cycling Challenge, Bike Days.

Критерії рейтингу, який був проведений Rowertour

Офіційні результати 4-го видання рейтингу для найбільш велосипедного міста у Польщі були опубліковані у листопадовому номері престижного журналу Rowertour. Критерії містять, серед іншого, довжину мережі велосипедних маршрутів, кількість міських велосипедів або кількість паркувальних місць для велосипедистів, а також метод консультування велосипедних рішень з жителями.

У Польщі рейтинг, проведений Rowertour, є найбільш об'єктивною оцінкою загальної велосипедної політики міста. Тим більше радує факт послідовної діяльності міської влади упродовж більш десятка років у багатьох областях. У цьому заслуга групи людей, які працюють у мерії, муніципальних підприємствах та представників неурядових організацій. Це також успіх жителів Вроцлава, які щодня їздять на сітібайках, обертаючись навколо Вроцлава. Також тих, хто послідовно голосують у Цивільному бюджеті за велосипедні проекти.

Недавнє будівництво циклу було здійснено при спільному фінансуванні у рамках Інтегрованих територіальних інвестицій для Вроцлавської функціональної зони. Це найбільша велосипедна інвестиція в історії Вроцлава. Як у контексті фінансових витрат, так і нової пропозиції для резидентів. Понад 4 км маршруту, що проходить через густонаселений район Вроцлава, є гарантією успіху.

Є плани щодо подальших велосипедних проектів та розширення мережі велосипедних маршрутів, щоб вони створили єдину та безпечну систему, та кожен маєток було з'єднано велосипедними маршрутами з центру. У найближчі роки будуть побудовані велосипедні маршрути, у тому числі на вулицях: Wyszyńskiego, Piaskowa, Janicki, św. Katarzyna, Kraińskiego, Na Grobla, Walonska, Karkonoska, Hubska, Swobodna, igmigrodzka або Dworcowa. Планується унікальний пішохідний та велосипедний променад, так званий Набережна Кшіцка або пішохідний та велосипедний маршрут довжиною 7,5 км об'їзною дорогою.

Він знаходиться у процесі розробки комплексної концепції для всього розділу — від вул. Грабішиньська у Тарногава.Велосипедні проекти дуже популярні у Вроцлавському Цивільному Бюджеті. Наприклад, у 2018 році майже 15 000 жителів проголосували за наступний етап Набережної Кшіцкі — зеленої велосипедно-пішохідної кільцевої дороги Вроцлава, яка буде проходити від Поповіце до Тарногави.Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що це не кінець доброї новини для велосипедистів. У 2019 Вроцлавський міський велопарк буде збільшено більш ніж удвічі. Жителі та туристи матимуть у розпорядженні близько 2000 нових велосипедів та 200 станцій.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини