Безкоштовне навчання в VISTULA: Варшава та Вроцлав

9710
Facebook Twitter
Безкоштовне навчання в VISTULA: Варшава та Вроцлав

Група університетів VISTULA за підтримки Центру польської освіти ”UP-STUDY” оголошує Конкурс із можливістю виграти 10 місць на безкоштовне навчання, та 40 місць на навчання зі знижкою. Міста навчання: Варшава та Вроцлав.

Група університетів VISTULA за підтримки Центру польської освіти ”UP-STUDY”, оголошує конкурс із можливістю виграти 10 місць на безкоштовне навчання та 40 місць на навчання зі знижкою. Міста навчання: Варшава та Вроцлав.

Реєстрація закінчена!

ВИГРАЙ БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ

Навчання у Польщі – це можливість отримати якісну європейську освіту, яка допоможе Вам у реалізації Ваших цілей. Тому, ексклюзивно у 2016 році, Програма UP-STUDY “Навчання у Польщі” у партнерстві з одними із найкращих університетів Польщі за рейтингом “Perspektywy”, пропонують Вам взяти участь у конкурсі та виграти БЕЗКОШТОВНЕ навчання у Європейській країні. Також, не будемо приховувати, що факультети, на які Ви маєте можливість отримати гранти, мають великий попит на ринку праці як у Польщі, так і у всій Європі!

Призи отримають 50 кращих учасників за результатами розіграшу, з яких 10 - можливість безкоштовного навчання у Варшаві та Вроцлаві протягом трьох років, а 40 наступних - отримують знижки на навчання та безліч інших цінних подарунків.

ПРИЗОВИЙ ФОНД КОНКУРСУ:

1-3 МІСЦЕ:Безкоштовне навчання (3 роки) на рівні бакалавра + трьохмісячний курс польської мови + стипендія 1500 євро/рік і сучасний ноутбук у подарунок;

4-10 МІСЦЕ: Безкоштовне навчання (3 роки) на рівні бакалавра + трьохмісячний курс польської мови та iPad mini у подарунок;

11-20 МІСЦЕ:Знижка 50% на навчання англійською мовою, знижка 25% на навчання польською мовою. Також безкоштовний двомісячний курс польської мови при Університеті;21-50 МІСЦЕ:Знижка 25% на навчання англійською мовою, знижка 15% на навчання польською мовою. Також безкоштовний місячний курс польської або англійської мови.

Про участь у розіграші

Цей розіграш - це є унікальна та безпрецедентна можливість виграти: безкоштовне навчання у Польщі, знижки на навчання, стипендію, мовний курс, ноутбук, iPad та багато інших цінних призів. В розіграші можуть брати участь студенти UP-STUDY віком від 16 до 24 років, які вступають на подані нижче факультети на польську або англійську мови навчання. Кожен зареєстрований учасник повинен пройти тест. 50 кращих учасників конкурсу отримають неймовірні призи та різноманітні знижки та стипендії в університетах “VISTULA” (Варшава) та Wyższa Szkoła Handlowa (Вроцлав).Навчання у столиці Польщі - це запорука успіху у майбутньому. Також Вроцлав – місто, яке стрімко розвивається у міжнародних напрямках, між іншим: Логістика, Туризм та Управління.

УМОВИ УЧАСТІ У РОЗІГРАШІ:

У розіграші можуть брати участь абітурієнти “UP-STUDY”, які вступають на факультети:- Міжнародні відносини (VISTULA - Варшава);- Економіка (VISTULA - Варшава);- Інформатика (VISTULA - Варшава);- Управління (Університет Бізнесу - Вроцлав); - Туризм та Рекреація (Університет Бізнесу - Вроцлав);- Фінанси та бухгалтерський облік (Університет Бізнесу - Вроцлав);Після реєстрації у розіграші, учасники отримують перший онлайн тест на тематику свого факультету. За умови вдалого проходження, кандидат отримує лист на електронну пошту про наступні кроки. В цей період потрібно уважно слідкувати за листами, які Ви отримуватимете у електрону скриньку (вся важлива інформація буде надходити лише в електронній формі).

Академія Фінансів і Бізнесу - Vistula Університет Бізнесу у Вроцлаві

ЕТАПИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ:

1-й етап: Реєстрація учасників UP-STUDY (до 31.03.16) та проходження онлайн-тесту: 20.04.2016. Оголошення кращих учасників, які пройшли до півфіналу олімпіади відбудеться 25.04.2016. Інформація буде надіслана на емейл.2-й етап: Проходження тесту (Фінал у Києві) у присутності представників VISTULA: 09.05.2016.3-й етап: Визначення переможців, яке відбудеться 16.05.2016. Інформація буде надіслана на емейл.Реєстрація на конкурс для зареєстрованих учасників UP-STUDY триває з 7.03.16 до 15.04.16.

Для реєстрації у Конкурсі перейдіть за посиланням, ознайомтеся із умовами участі та зареєструйтесь.Розпочати реєстрацію у Конкурсі →

Дізнатися більше про Вступну кампанію "Навчання в Польщі 2016" →Дізнатися більше про Університет Бізнесу у Вроцлаві →Дізнатися більше про Академію Фінансів та Бізнесу Вістула →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини