Маркетинг та продажі — нова область навчання у WSB Силезії

5234
Facebook Twitter
Маркетинг та продажі — нова область навчання у WSB Силезії

Університет Банківської Справи у Вроцлаві, як перший університет у Силезії, у навчальному році 2018/2019 запускає новий напрямок бакалаврату — «Маркетинг та продажі».

Університет Банківської Справи у Вроцлаві, як перший університет у Силезії, у навчальному році 2018/2019 запускає новий напрямок бакалаврату — «Маркетинг та продажі». Студенти, які вступили з жовтня, а також ті, які подають документи під час зимового набору, мають можливість під наглядом фахівців розкривати секрети сучасного маркетингу та комунікацій на основі нових технологій. Поява нових напрямків у цьому та інших польських університетах зумовлена підвищенням попиту, як від локальних, так і від міжнародних роботодавців. Міжнародний ринок праці диктує тенденції, та, щоб збільшувати кількість студентів, ВНЗ Польщі невпинно працюють над створенням передових програм для найбільш популярних досліджень. Що стосується області маркетингу та продажів WSB, про неї ми більш детально поговоримо у даній статті.

Динаміка розвитку маркетингу як спеціальності та напрямку досліджень

Кілька десятиліть тому, маркетинг асоціювався, в основному, з продажами, колл-центрами та рекламними гаджетами. Ми не знали ботів, штучного інтелекту або віртуальної реальності. Розвивалися тільки перші сайти соціальних мереж, блоги та інтернет-магазини. Поряд з розвитком технологій та нових медіа, специфіка роботи у маркетинговій індустрії змінилася. На даний час фахівці мають у своєму розпорядженні безліч інноваційних інструментів, завдяки яким вони можуть проводити ефективну іміджеву та комерційну діяльність для своїх клієнтів.

В епоху, коли все більше людей заявляють, що вони воліли б стати відомим блогером, ніж голлівудським актором, маркетинг та продажі повинні слідувати за умовами, що змінюються суспільством.

Такі компанії, як LiveChat, Brand24, Prowly, показують тенденції сьогоднішнього спілкування з клієнтом та доводять, що поляки сміливіше та все більше завойовують глобальні ринки.

Програма досліджень — «Маркетинг та продажі» в Університеті Банківської Справи

Напрямок, котрий розглядається, спільно з фахівцями в області маркетингу, продажів та прогнозування тенденцій, цікавить однаково, як студентів, так і роботодавців, правда кожного у своєму аспекті. Говорячи про студентів, фахівці UP-STUDY поспішають помітити, що цей напрямок може зацікавити людей, які у майбутньому хотіли б працювати у сфері зв'язків з громадськістю, соціальних мереж, інтерактивних агентств, відділів обслуговування клієнтів, або тих, хто думає про початок власного бізнесу.

Маркетинг та продажі схильні до динамічних змін, та для того, щоб йти у ногу з ними, необхідна освіта з сучасними теоретичними знаннями, а також акцент на практичному вимірі навчання.

У сфері маркетингу та продажів у Wyższa Szkoła Bankowa підшукується найкраще поєднання цих двох аспектів, завдяки чому його випускники отримають освіту, що відповідає очікуванням роботодавців.Bankowa запросив лекторів до інших експертів в області маркетингу, зв'язків з громадськістю або продажів, а також Адама Пшездзенка, автора популярного блогу про маркетинг та рекламу для Mediafeed.pl — всі вони нададуть студентам знання, підкріплені багаторічним професійним досвідом.

Підсумовуючи, хочеться особливо підкреслити, що Університет Банківської Справи, що є вищим навчальним закладом-партнером компанії UP-STUDY, подбав про відповідний підбір партнерів у новій галузі навчання. Патронат над маркетингом та продажами включає наступні компанії та агентства, визнані у своїх галузях: Gong, Hilti, Mediamass, Prowly та APA Group. У студентів буде можливість зустрітися зі своїми представниками наживо. Університет планує регулярно організовувати відкриті лекції, зустрічі зі спеціальними гостями, вебінари та безкоштовне навчання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини