Інтерв'ю англійською — як підготувати?

3424
Facebook Twitter
Інтерв'ю англійською — як підготувати?

Співбесіда будь-якою мовою, — це спосіб для роботодавця підтвердити навички кандидата, у тому числі й мовні. Як підготуватися до співбесіди англійською? Обговоримо це у статті.

Інтерв'ю англійською мовою не має бути стресовим, якщо Ви готуєтеся належним чином. Співбесіда будь-якою мовою, — спосіб для роботодавця підтвердити навички кандидата, у тому числі й мовні. З точки зору особи, яка претендує на роботу, це можливість представити свою особистість, а також виключити інших кандидатів. Як підготуватися до співбесіди англійською? Обговоримо це у статті.

Співбесіда англійською мовою — на що звернути увагу?

Слід звернути увагу на те, що Ви вписуєте до резюме. У всіх видів брехні короткі ноги, особливо мовної. Ввівши у резюме поверхні знання англійської мови, доведеться розраховувати на можливість підтвердити навички. Та, у разі провалу, не тільки роботодавець, під час бесіди з яким таке трапилося, відкине кандидатуру, але він може сприяти тому, що Ваша репутація буде негативною серед інших потенційних наймачів, особливо якщо шукати посаду в одному секторі.

Незначні мовні недоліки можуть бути усунені, але перехід від новачка до просунутого рівня неможливий за кілька днів. Варто подумати про це перед відправленням документів заявки роботодавцю, щоб не виставити себе у негативному світлі.

Часті питання під час англомовної співбесіди?

Ви повинні бути підготовлені до розмови лише англійською мовою — краще заздалегідь пропрацювати відповіді на популярні питання. Вони часто викликають проблеми навіть рідною мовою, не кажучи вже про стрес, який супроводжує розмовну англійську.

Ось які питання слід очікувати:

  • Чи можете Ви розповісти більше про себе?
  • Чи не могли б Ви описати свої сильні та слабкі сторони?
  • Як Ви справляєтеся зі стресом?
  • Чому компанія повинні вибрати саме Вашу кандидатуру?
  • Опишіть свій стиль роботи.
  • Що мотивує Вас найбільше?
  • Робота, про яку Ви мрієте, яка вона, опишіть.
  • Скільки б Ви хотіли заробити?

Інтерв'ю англійською — корисні словосполучення

Використання популярних мовних фраз та словосполучення — це можливість представити себе у кращому світлі. Ось кілька корисних прикладів:

Стрес та використання рідної мови під час англомовної співбесіди

Може трапитися так, що навіть найбільш підготовлений кандидат забуде потрібні слова. Стрес діє на всіх та може стати причиною неприємностей. Що робити, якщо певне слово англійською мовою буквально «вилетіло з голови» та на горизонті не з'являється інший синонім? Найгіршим виходом з цієї ситуації є втручання слів з рідної мови або тією, якою відбувалося навчання (мається на увазі, якщо українці, котрі навчалися в університетах РП на англомовній співбесіді використають польську або українську мову). Це є явним проявом некомпетентності кандидата у даній ситуації. Кращим рішенням буде зробити глибокий вдих та почати нове речення, використовуючи прості слова, щоб рекрутер зрозумів загальне повідомлення.

Ще однією незручною ситуацією буде неправильне розуміння питання рекрутера. У цій ситуації краще визнати, щоб не виникло більш глобальних казусів. Кандидат може сказати, що він не повністю зрозумів питання та просить кращого пояснення.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що кожна співбесіда — великий стрес для кандидата, але її краще сприймати, як досвід, ніж як випробування. Попри мову, якою вона проводиться, варто потренуватися зі знайомою людиною у потенційних питаннях та відповідях. Хороша підготовка — це як мінімум половина справи!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини