Зустріч з Team Proton Dynamic у Варшавській школі економіки!

6440
Facebook Twitter
Зустріч з Team Proton Dynamic у Варшавській школі економіки!

Proton Dynamic — це команда, створена студентами факультету автомобільних та будівельних машин Варшавського технологічного університету та Варшавської школи економіки, учнями факультету автомобільної та будівельної техніки.

Proton Dynamic — це команда, створена студентами факультету автомобільних та будівельних машин Варшавського технологічного університету та Варшавської школи економіки, учнями факультету автомобільної та будівельної техніки. Під поточним ім'ям команда працює з жовтня 2017 року, однак члени команди отримують переваги від знань та досвіду WhiteEagle Racing — першої команди Formula Student у Польщі, яка працювала у 2009-2014 роках. У всіх охочих студентів польських університетів, а також іншої молоді Республіки Польща та гостей столиці з'явитися можливість поспілкуватися безпосередньо з членами команди Proton Dynamic, обговорити з ними та однодумцями особливості та деталі всіх раніше розроблених проектів, та просто приємно й цікаво провести час.

На тлі конкурентів, Proton Dynamic виділяється ідеєю будівництва автомобіля, повністю оснащеного електроенергією, та співробітництва між двома університетами — Варшавським технологічним університетом, чиї студенти відповідають за технічні питання та SGH, звідки беруться бізнес та маркетингові можливості проекту.

Відповідно до припущення проекту, автомобіль повинен важити близько 230 кг та розганятися «до першої сотні» менш ніж за 4 секунди. Ці параметри дуже схожі на автомобілі з класичним двигуном внутрішнього згоряння. В даний час, технічний відділ знаходиться у процесі будівництва автомобіля на основі раніше розробленого проекту та тестування окремих технічних аспектів. Це досить трудомісткий процес, тому у ньому залучені всі члени команди, що відповідають за технічний стан проекту.

Міністерство енергетики Польщі заохочує активну діяльність Team Proton Dynamic у просуванні проекту, включаючи участь в заходах та конференціях, таких як Warsaw Moto Show, EkoFlota або XII Конгрес промисловості та автомобільного ринку, який вирішив надати патронаж команді.

До всього іншого, команді вдалося пройти відбір на участь в італійському Варано, яке відбудеться у липні поточного року. Вони зіткнуться з командами з усього світу, як в статичних змаганнях, в тому числі, серед інших буде проведена бізнес-презентація, а також зможуть продемонструвати динаміку, яка є показом, а також тестом на створення автомобіля. Ця подія стане можливістю дізнатися про свої особисті здібності та, перш за все, набратися досвіду й познайомитися з Formula Student.

EKOstudent, організований у Варшавській школі економіки, стане чудовою можливістю уважно вивчити проект та познайомитися з членами Dynamic. Команда Proton Dynamic буде перебувати 18 квітня у парашутному залі. Кожен з членів команди охоче відповість на питання, що цікавлять, зможе в деталях розповісти про тонкощі будови нового автомобіля, відкрити деякі секрети, що стосуються технічних параметрів та характеристик.

Крім того, вже о 19:00 того ж дня, як частина майбутнього енергетичного саміту: електронна мобільність, організована SKN Energetyka, Proton Dynamic пропонує всім присутнім виступ під назвою «Молоді новатори у світі електронної мобільності».Перевагою цієї зустрічі є можливість з перших вуст дізнатися інформацію від кожної ланки Team Proton Dynamic. Особливо цікавим такий захід буде для студентів польських установ вищої освіти, які навчаються на спеціальностях, пов'язаних з машинобудуванням, будівельною технікою та суміжних напрямках.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини