Огляд Варшавських університетів-партнерів

5440
Facebook Twitter
Огляд Варшавських університетів-партнерів

Охочих здобути освіту в Польщі стає все більше і більше. Польща є найбільш популярною і доступною українським абітурієнтам для здобуття вищої освіти в Європі.

Охочих здобути освіту в Польщі стає все більше і більше. Польща є найбільш популярною і доступною українським абітурієнтам для здобуття вищої освіти в Європі. Згідно зі статистикою, яку передала Польща в Міністерство освіти і науки України, в польських ВНЗ зараз навчається приблизно 60 тис. українських cтудентів. Частка українців серед іноземних студентів становить понад 42%.

Варшава — столиця великих можливостей

Якщо бажаєте отримати престижну освіту, Ви обов'язково повинні розглянути варіант навчання в столиці Польщі. Варшава — це активне місто з великими можливостями та пропозиціями. Столиця, також, дуже культурне і насичене місто, де вільний час можна провести з задоволенням. Не варто забувати ще той факт, що Варшава — центр ділового життя, де перед Вами відкриваються великі можливості. Тут розташовані ВНЗ, які займаю перші місця в рейтингу кращих вищих навчальних закладів країни. Розглянемо, представлені компанією UP-STUDY, університети-партнери Варшави.

Перелік перспективних університетів-партнерів у Варшаві

  • Академія Суспільних Наук (Społeczna Akademia Nauk w Warszawie). Університет перебуває на другому місці в рейтингу польських приватних ВНЗ. Навчання проводитиметься польською або англійською мовами. Заклад готує бакалаврів, магістрів, аспірантів. Прохідний бал для вступу — 9,0. SAN тісно співпрацює з американським університетом Кларк (USA), в якому можна отримати ступінь магістра. Академія знаходиться в самому центрі Варшави, заснована в 1994 році. Університет дає шанс пройти міжнародну практику і стажування. Вартість навчання від 1 091 до 1829 євро на рік.
  • Варшавський Університет Менеджменту (Wyższa Szkoła Menedżerska) — входить в ТОП5 кращих університетів Польщі по рейтингу UP-STUDY. Університет популярний тим, що має доступну вартість та високий рівень викладання. Основними напрямками вважаються: менеджмент, право та інформатика. У ВНЗ найбільший та красивий кампус у Варшаві. Співпрацює з закордонними вищими навчальними закладами, що дає можливість студентам навчатися за обміном в 10-ти країнах світу. Навчання проводитиметься польською та англійською мовами. ВНЗ готує кваліфікованих кадрів ступеня бакалавра і магістра (польська мова). Вартість навчання від 857 до 1760 євро на рік.

На сьогодні, польські заклади вищої освіти можуть запропонувати широкий вибір спеціальностей, напрямків і програм — технічні, медичні, економічні, гуманітарні, бізнес і фінанси, і багато інших. За допомогою та консультацією, а, надалі, і за співпрацею, Ви можете з упевненістю звернутися до нашої програми вищої освіти в Польщі "UP-STUDY Навчання в Польщі". Центр співпрацює практично з усіма найбільш рейтинговими та популярними університетами Польщі. При виборі навчального закладу, слід звернути увагу, не тільки на його престиж і рейтинг, але також на місто, в якому він знаходиться, вартість навчання, факультети та спеціальності. Професіонали від UP-STUDY нададуть Вам професійні та детальні консультації, допоможуть обрати саме те, що Вам потрібно.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини