Fundacja TworzyMY Краків показав, де буде проходити конкурс Capsule of Time

7851
Facebook Twitter
Fundacja TworzyMY Краків показав, де буде проходити конкурс Capsule of Time

У Кракові буде побудована загальнонаціональна Капсула часу. У ній будуть закриті художні та літературні твори, що зображують світ далекого майбутнього.

У Кракові буде побудована загальнонаціональна Капсула часу. У ній будуть закриті художні та літературні твори, що зображують світ далекого майбутнього. Fundacja TworzyMY Краків чекає передчасних робіт під час дії «Серце капсули часу». Під час недавньої конференції, яка була проведена 15 жовтня 2018 року, Фонд Кракова створив місце, де буде стояти «Капсула Часу». Архітектурна скульптура буде побудована у Краківському комплексі на вул. Долнич Млинув 10, Краків, Республіка Польща.

Проект «Капсула Часу» стане результатом конкурсу молодих архітекторів, просторових дизайнерів та художників. Кінга де Бялиня Войцикевич, віце-президент Фонду TworzyMY Krakow особливо підкреслила, що об'єкт об'єднує елементи сучасного мистецтва з використанням інноваційних технологічних рішень. Також вона зауважила, що більш ніж 70 учасників подали заявку на участь у конкурсі. Це набагато перевершило очікування організаторів, які вкрай задоволені таким великим інтересом та з нетерпінням чекають наступних проектів.Капсула часу буде виконувати функцію архівування, що зберігає роботи, створені як частина дії «Heart of Time Capsule». Всередині скульптури, Фонд творчості Кракова закриє тисячі літературних та художніх творів, що зображують світ далекого майбутнього.«Капсула часу» була б звичайною скульптурою, пам'ятником, якби не «Серце», яке буде битися всередині.

Кожен охочий студент будь-якого польського освітнього закладу, молодий фахівець напряму архітектури або дизайну, а також всі інші зацікавлені особи можуть взяти участь у спільному виконанні «Серця капсули часу», хоча Фонд особливо заохочує дітей у віці від одного до 101-го року, як заявила Агнешка Кудек, менеджер зі зв'язків з громадськістю Фонду TworzyMY. Також вона додала, що завдяки цим роботам, скульптура стане живим соціальним свідченням того, як сучасні люди уявляють реальність майбутніх поколінь. Організатори закликають усіх небайдужих громадян, та нерезидентів країни взяти активну участь та представити свій варіант уяви майбутнього. Не баріться, надсилайте свої роботи, які описують реалії світу через 100 років, та таким чином разом вдасться наповнити разом «Серце капсули часу».

У більш довгостроковій перспективі «Капсула часу», як мобільний об'єкт, буде представлена у багатьох місцях Польщі та Європи з нагоди виставок та ярмарків художнього, наукового та культурного характеру. «Серце капсули часу» буде публічно перевірятися та оцінюватися під час урочистого відкриття Скульптури. Перша буде проходити через 10 років після реалізації проекту. Наступні планують проводити з інтервалом у 25 років (одне покоління), до впровадження формули 100-річної капсули часу. Кожен учасник кампанії «Heart of Time Capsule» зможе побачити, якою мірою його ідеї про майбутнє спрацювали, а також брати участь у професійних дискусіях та дебатах.

Fundacja TworzyMY Краків. Хто ми?

Фонд TWORZYMY KRAKÓW був створений через любов до Кракова та турботою про нинішню та майбутню форму загального міського простору. Ми переконані, що без вдумливих та соціально натхнених інвестицій у сучасну архітектуру, заснованих на інноваційних технологічних рішеннях, Краків ніколи не зможе претендувати на мегаполіс майбутнього та, таким чином, ефективно конкурувати з будь-яким великим містом Західної Європи.

Наша місія — активні дії зі зміни існуючого іміджу Кракова, збагачуючи міські мотиви малими та середніми архітектурними формами, розробленими у дусі останніх тенденцій у міському дизайні, які назавжди стануть частиною нашого спільного міського ландшафту.

Зважаючи на це, Фонд TWORZYMY KRAKÓW запрошує всіх небайдужих людей з передовими ідеями взяти участь у цікавому проекті «Капсула часу», тим самим отримавши колосальне моральне задоволення та масу приємних вражень.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини