IAB Polska та SGH організують конкурс на кращу дипломну роботу з електронного маркетингу

7664
Facebook Twitter
IAB Polska та SGH організують конкурс на кращу дипломну роботу з електронного маркетингу

Асоціація роботодавців інтернет-індустрії IAB Poland та Варшавська школа економіки запрошують всіх охочих студентів університетів Республіки Польща прийняти участь у шостому виданні конкурсу на кращу дисертацію.

Асоціація роботодавців інтернет-індустрії IAB Poland та Варшавська школа економіки запрошують всіх охочих студентів університетів Республіки Польща прийняти участь у шостому виданні конкурсу на кращу дисертацію в області інтернет-маркетингу. Призи у DIMAQ UNI — це аспірантура у SGH, участь в Академії DIMAQ та оплачувані стажування. Конкурс є результатом великої освітньої діяльності, яку IAB Polska проводить протягом багатьох років. Однією з ініціатив асоціації є створення інноваційних навчальних програм, які відповідають вимогам програми DIMAQ — офіційної програми сертифікації цифрових маркетингових компетенцій, що проводиться IAB Poland.

Участь у конкурсі важлива для всіх, хто пов'язує своє майбутнє з інтерактивною індустрією. З багатьох причин, найбільш вагомою варто виділити розгляд можливості показати галузь. Особливо підкреслимо, що співорганізатором конкурсу є IAB Poland, таким чином, це фактично топ-роботодавці Польщі. Як прокоментував важливість цього заходу Гжегож Кржемінь, президент агентства GoldenSubmarine, голова галузевої ради компетенцій IAB Poland, це реальний шанс отримати привабливі, дуже практичні призи, включаючи навчання, стажування у кращих агентствах або отримання престижного сертифіката DIMAQ. Також, з'являється можливість відкрити для себе двері до ексклюзивної групи експертів у галузі електронного маркетингу.

Мета конкурсу — привернути увагу студентів та випускників університетів всіх польських міст до можливостей інтернет-маркетингу та перспектив просування Інтернету в якості рекламного носія.

Для участі у ньому допускаються магістерські дисертації, дипломні роботи бакалаврату та освітньо-кваліфікаційного рівня інженер в області інтернет-маркетингу, що захищалися/захищатимуться у період з 1 січня 2015 року по 31 липня 2018 року. Представлені роботи будуть оцінюватися журі, яке включає сертифікованих тренерів DIMAQ.

Нагороди

— Краща магістерська робота. Аспірантура Інтернет-маркетингу у Школі економіки у Варшаві та оплачуване стажування у компанії одного з партнерів конкурсу.

—Найкраща дипломна робота бакалаврату або інженера: 4-денний тренінг з електронного маркетингу з іспитом DIMAQ та оплачувані стажування у компанії одного з учасників конкурсу.

— Бакалаврські або інженерні тези: оплачуване навчання у представництві одного з партнерів по конкурсу.

Графік конкурсу

— до 10/08/2018 — звітність про роботи;

— 11/08/2018 — 15/09/2018 — перший етап — відбір 20 кращих теоретичних дипломних дисертацій (включаючи не менш ніж 3 магістерські дисертації);

— 16/09/2018 — 10/10/2018 — другий етап — оцінка дипломних дисертацій, відібраних на 1-му етапі Конкурсу;

— 11/10/2018 — 14/10/2018 — вибір переможців конкурсу — авторів кращих магістерських та бакалаврських/інженерних дисертацій;

— 15/10/2018 — оголошення результатів.

Заявки на участь у конкурсі на кращу дипломну роботу з електронного маркетингу повинні бути подані не пізніше 10 серпня 2018 року. Всі дані, необхідні для ідентифікації автора, повинні бути видалені з роботи. Організатори конкурсу рекомендують всім молодим людям, які готували роботи, що відповідають вимогам заходу, подавати їх на розгляд, адже це може принести багато користі для професійного зростання та розвитку.

Детальна інформація, правила конкурсу та форма заявки доступні за адресою http://iab.org.pl/. Програма навчання аспірантів з інтернет-маркетингу SGH доступна за адресою: http://www.marketing-internetowy.edu.pl.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини