DIMAQ UNI — конкурс на кращу дисертацію з електронного маркетингу

6411
Facebook Twitter
DIMAQ UNI — конкурс на кращу дисертацію з електронного маркетингу

Асоціація роботодавців інтернет-індустрії IAB Poland та Варшавська школа економіки запрошує всіх охочих взяти участь у восьмому випуску конкурсу на кращу дисертацію в області інтернет-маркетингу.

Асоціація роботодавців інтернет-індустрії IAB Poland та Варшавська школа економіки запрошує всіх охочих взяти участь у восьмому випуску конкурсу на кращу дисертацію в області інтернет-маркетингу. У цьому році конкурс відкритий для авторів аспірантури. Призами у DIMAQ UNI є аспірантура в SGH та участь в Академії DIMAQ.

Інформація про майбутню подію

Конкурс є результатом великої освітньої діяльності, яку IAB Polska проводить протягом багатьох років. Однією з ініціатив профспілки є створення інноваційних навчальних програм, що відповідають вимогам програми DIMAQ — офіційної програми сертифікації компетенцій в області цифрового маркетингу, що реалізується IAB Poland.

Сама ідея, що IAB Polska повинна дивитися на цифрові роботи, чудова. З одного боку, вони є тими, хто практикує на цього ринку, мають уявлення про те, що найбільше цікавить університети у Польщі та самих студентів. З іншого боку — випускники з самого початку своєї кар'єри можуть отримати реальну підтримку з боку галузі, та мати відмінний шанс бути поміченим потенційними роботодавцями. Це також їх перший контакт з DIMAQ, та, отже, програма сертифікації знань та навичок електронного маркетингу. Цифрові компетенції, попри зовнішній вигляд, перевірити нелегко.

По-перше, вони охоплюють багато спеціалізовані області, по-друге, — вони стосуються напрямків, які є найбільш інноваційними та новими на сьогодні. Крім того, стандарти оцінки навичок та знань не є однозначними. У цьому контексті DIMAQ є проривом, тому що він організовує знання, має перевагу універсальності та заслуговує довіри. Той факт, що вся процедура проходить під патронажем найважливішої галузевої організації та вимагає поновлення протягом дворічного циклу, посилює ринкову значущість DIMAQ. Гжегож Крземень, заступник голови журі DIMAQ UNI, президент агентства GoldenSubmarine, голова Ради за компетенціями промисловості IAB Польща, особливо підкреслив, що студенти, які візьмуть участь у події, почерпнуть багато корисної інформації, як для професійного, так і для особистісного зростання.

Мета конкурсу — привернути увагу студентів та випускників ВНЗ до потенціалу інтернет-маркетингу та просування Інтернету в якості рекламного засобу. У цьому році конкурс також відкритий для авторів аспірантури. Тому допускається участь магістерських, бакалаврських або аспірантських робіт в області інтернет-маркетингу, захищених у період з 1 січня 2015 року по 31 липня 2019 року. Представлені роботи будуть оцінюватися журі, що складається з сертифікованих інструкторів DIMAQ.

На які нагороди можуть розраховувати учасники?

  • найкраща кандидатська дисертація — аспірантура з інтернет-маркетингу у Варшавській школі економіки;
  • кращий диплом бакалавра або інженера: 4-денна академія DIMAQ з іспитом DIMAQ

найкраща післядипломна робота: 4-денна академія DIMAQ з іспитом DIMAQ

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини