Майстер-класи з написання наукових текстів та тез — Scientific Writing #3

6930
Facebook Twitter
Майстер-класи з написання наукових текстів та тез — Scientific Writing #3

Організатори люб'язно запрошують молодих людей, які перебувають на стадії придбання кваліфікації в одному з престижних університетів РП до наступного видання майстерного написання наукових робіт, статей, дисертації.

Організатори люб'язно запрошують молодих людей, які перебувають на стадії придбання кваліфікації в одному з престижних університетів Республіки Польща до наступного видання майстерного написання наукових робіт, статей, дисертації (класифікація) та загальної методології. Захід, який стане однаково корисним як студентам локальних та інших установ освіти, так і молодим вченим, що створюють вже не перший довгий науковий текст, буде проведений 22.11.2019 року у Варшаві, Польща. Участь у семінарі дозволить всім учасникам не тільки придбати необхідні компетенції, щоб написати дисертацію, але й почати наукову кар'єру.

Що вдасться дізнатися молодим людям, присутнім на майстер-класах 2019 року?

У ході заходу учасники дізнаються, як ефективно писати наукові тексти, а також навчаться методів та прийомів ефективного інформування про результати своїх досліджень. Це прекрасна можливість отримати знання, необхідні кожному молодому вченому.

Гіпотеза дослідження, план наукового контенту, основне та докладне питання дослідження, залежні та незалежні змінні. Звучить як чорна магія, причому не тільки для студентів, а й багатьох аспірантів або докторантів? Так не повинно бути! Це тільки частина знань, які будуть передані під час семінару.

Заняття будуть присвячені процесу створення наукових публікацій та класифікацій (бакалаврських, інженерних, магістерських або докторських дисертацій). Починаючи від методологічних припущень та теоретичних питань, через письменницький семінар дослідника, закінчуючи процесом рецензування та публікації наукової статті у наукових журналах та монографіях.

Учасники семінару отримають практичні знання у галузі наукових публікацій. Він буде заснований на надійній методологічній основі, яка потім буде пояснена на численних прикладах з життя. Студенти вивчать методи ефективного створення наукових текстів та їх використання у навчальній та дослідницькій роботі. Все це пройде у доступній формі та приємній атмосфері. Далеко від зловісних поглядів промоутерів, які висловлюють думку «як можна не знати»?

Заняття проводяться у формі майстер-класів. Половина курсу проводиться у формі лекції та надає учасникам повні теоретичні знання з використанням практичних прикладів. Інша половина практикує навички початківців вчених. Настав час не тільки розв’язати практичні завдання, а й підготувати або уточнити Ваші публікації.

Як взяти участь?

Семінари адресовані людям, які хочуть розвивати свої наукові видавничі здатності. Вони будуть корисні як для початківців авторів, які пишуть свої перші наукові статті, так і для людей, у яких є кілька публікацій, але вони хочуть писати швидше та ефективніше. Під час семінарів люди, які на даний час готуються захищати свої кандидатські, магістерські та докторські дисертації, також можуть отримати необхідні знання.

Кожен учасник отримає набір наукових матеріалів, що містять обговорення необхідних питань, а також сертифікат, що підтверджує участь у семінарі.

  • Місце: Варшава, Польща
  • Дата: 22 листопад 2019 р
  • Час: 9.30-16.00

Між семінарами буде також час для індивідуальних консультацій з наукової роботи учасників (включаючи наукові статті, монографії та дипломні роботи).

Детальніша інформація доступна за адресою: http://think-make.pl/warsztaty-pisania-tekstow-naukowych-oraz-prac-dyplomowych

Та на Facebook: www.facebook.com/wydawnictwaothinkmake

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини