Hip Hop Kemp стрімко наближається!!! Чого очікувати від заходу?

5505
Facebook Twitter
Hip Hop Kemp стрімко наближається!!! Чого очікувати від заходу?

Хіп-хоп Кемп вельми швидко йде назустріч своїм фанатам. У цьому році, відбудеться сімнадцяте видання незвичайної музичної події, що проходить на території Європи.

Хіп-хоп Кемп вельми швидко йде назустріч своїм фанатам. У цьому році, відбудеться сімнадцяте видання незвичайної музичної події, що проходить на території Європи. Lineup вже прийняв офіційну форму, та організатори повинні чесно визнати, що, насправді, у 2018 році відбудеться зіткнення з найсильнішим виданням Kempa протягом багатьох років! Команда, яка планує та зробила доступним даний захід, взяла близько до серця поради відвідувачів фестивалю попередніх випусків, та, здається, що вони знайшли кращий баланс між гравцями нової школи та американськими представниками золотого століття хіп-хопу.

На одному полюсі можна буде поставити trapowego революційного Chief Keefa, тікаючи від всіх стандартів команди $uecideboy$, надзвичайно важливу для ролі жінок у поточному репі — Young MA, безкомпромісного Джойнера Лукаса або Hopsina. У такому випадку, хочеться особливо підкреслити, що Кемп повертається як автор одного з найкращих концертів протягом всієї історії подій.

Якщо хтось пропустив тут стару школу, не біда, адже Кемп й зараз дуже багатий на її представників та відкриє можливість познайомитися з їхньою творчістю та надолужити згаяне. Почнемо з GZA, який не без підстави називається духовним батьком клану Wu-Tang, найпотужнішого групового репу в історії. Вплив на всю культуру хіп-хоп альбомів були під знаком Beatnuts, Souls of Mischief, Immortal Technique, або Cunninlynguists Hilltop Hoods, та, як, напевно, вже здогадалися дорогі читачі, всі ці склади також будуть грати та створювати неперевершену атмосферу фестивалю у цьому році!

Класичних виконавців теж буде досить, тому планується, що до цього цікавого заходу приєднаються й ті любителі масових гулянь, які не звикли до особливостей проведення фестивалю національного репу. У такому випадку, Кемп завжди пропонує вершки польської сцени, та на цей раз нічого не змінилося. У Градеці дасть свій концерт Kękę, повернуться на сцену Ziper, Paluch, Команда JWP/BC, об'єднані сили Patokalipsy/Hipocentrum, Grubson, Bonson, Jarecki, Żabson, WCK, Розалі та виробнича група BOR зі своєю шоу програмою (Gedz, Szpaku, Kobik).Звичайно, це далеко не всі артисти HHK 2018, але, дивлячись на цей значний список виконавців, можна краще розуміти, чому Hip Hop Kemp був названий кращим реп-фестивалем у цій частині Європи роками. Іншої такої події немає, де на сцені пліч-о-пліч зустрічатиметься такий широкий спектр хіп-хоп культури, що з'єднується з цими трьома днями у великому святкуванні кожного тізера. Слід пам'ятати, що Kemp — це не тільки музика, а й турніри з брейк-данс, скейтборди, баскетбольні майданчики та відмінне місце для художників-графіті! Додамо до всього іншого пишну чеську атмосферу, яка знаходиться у безпосередній близькості (50 км) від кордону Республіки Польща, у Градець Кралове, смачну їжу та тисячі позитивних людей — щоб Ви могли весело провести час!В цьому році, Kemp розпочнеться 23 серпня та триватиме три дні. Ви можете відвідати як повністю весь фестиваль, так і окремі його дні, адже квитки на повну подію та окремі її частини продаються як і раніше регулярно на офіційному польському сайті заходу — www.hhk.pl. Там Ви знайдете всю інформацію, яка може бути корисною для відвідування Фестивалю.

Вечірка з атмосферою повного занурення у реп-культуру, яку Ви запам'ятаєте надовго — вже чекає, тому не відкладайте придбання квитків, збирайте друзів та море позитиву, а також класна музика розвеселять Вас зовсім скоро.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини