Увага!!! Починається фестиваль Wake Up та Live 2018

7875
Facebook Twitter
Увага!!! Починається фестиваль Wake Up та Live 2018

Wake Up та Live Festival 2018 вже починається! Сьогодні, 8 червня у Sulecin будуть дані перші концерти. Подивіться, хто буде виступати на XII фестивалі!

Wake Up та Live Festival 2018 вже починається! Сьогодні, 8 червня у Sulecin будуть дані перші концерти. Подивіться, хто буде виступати на XII фестивалі! Даний захід поточного року обіцяє дуже насичену програму, море позитиву, корисні знайомства, спілкування з однодумцями та масу інших незабутніх моментів. Жителям, а також гостям Республіки Польща представиться можливість у дванадцятий раз насолодитися фестивалем Wake Up та Live.

Протягом багатьох років «Wake Up and Live» збирає представників різних країн, а тому він став міжнародною подією. Суленцин відвідують не тільки команди з-за кордону (Німеччина, Білорусь, Україна, Чехія, США, Ізраїль), але й локальні слухачі.

Ця яскрава подія для любителів різних жанрів музики (рок, реггі, панк, ска, хіп-хоп, соул), неповторна атмосфера та дружба між представниками різних національностей та класів. Фестиваль характеризується не тільки лінійкою на вищому музичному рівні, але й дуже популярною зоною LIVE — виставками, зустрічами з цікавими людьми, семінарами, благодійними заходами. Гастрономічну пропозицію також буде розширено, щоб включити цікаву продовольчу вантажівку — гамбургери з «Piano Burger», польську кухню та пиво з «MAK Restaurant», солодкість від «Amciu Mniamciu», а також легендарну, природну «Lody z Gulyńca».

Додатковим атракціоном стане виставка картин Аги Крисюк — невеликі твори мистецтва створюються зі старих вінілових платівок; зустріч з Цезарем Сошиньским та виставка робіт художника (майстра татуювання) під гаслом «Мистецтво з голкою», а також зустріч з Полом Малашиньским — польським актором кіно та театру, вокалістом команди Кошіз — зустріч відбудеться у рамках циклу «Читайте людей, як книги».Важливим елементом заходу є WAKE UP Kids, останній день фестивалю. Це сімейне проведення часу, повне розваг: ігри на відкритому повітрі та естафети, надувні човни, аніматори, майстер-класи, концерт солістів SOK Song Studio та кольорова забава, яка представляє собою барвисті розваги з пулами та багато інших розваг для наймолодших глядачів фестивалю.

Шістнадцять команд, у тому числі команда від організаторів, будуть брати участь в огляді під патронажем Любуського колодязя Рокудже протягом двох днів. Головна мета проекту — підтримати та просунути широко відому рок-музику, створену у Любуському воєводстві та музикантами з Любуського регіону.

Варто особливо підкреслити, що у цьому році LINE-UP — це данина поваги кожному шанувальнику музики. Під час дванадцятого випуску фестивалю WAKE UP та LIVE будуть запропоновані групи, що представляють найрізноманітніші жанри музики. Організатори та учасники попередніх випусків фестивалю рекомендують відвідати цей захід всім, хто хоче повеселитися від душі, попри вік, національність, ранг та інші параметр. Як показує практика, переважна більшість учасників — студенти польських університетів, але воно відкрито абсолютно для всіх.

Програма

П'ятниця, 8 червня 2018 року— 18:00 La Ninia— 19:00 Alpha Dog— 20:00 Художнє оформлення голкою. Зустріч з Чарка Сошиньским— 20:10 Падіння— 21:30 Дубська— 23:00 Ga-Ga / Zielone ŻabkiСубота, 9 червня 2018 р— 18:00 Зображення з вінілових платівок. Зустріч з Агою Крисюк— 18:30 Kams— 19:00 Край розуму— 19:30 Читайте, як книги. Зустріч з Paweł Małaszyński— 20:00 Wiewiórka на дереві— 21:00 Cochise— 22:00 Farben Lehre— 24:00 Conga LineНеділя, 10 червня 2018 р— 13:00-16:00 WAKE UP Діти (ігри та розваги для дітей, майстер-класи, анімації з призами)

Концерти:Дата: 8-10 червня 2018Місце: Стадіон для них. Stanisława Ożoga, Sulęcin, Winna Góra, ul. Moniuszki 1

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини