Golden Marketing Conference 2018 — новий вимір маркетингу

6757
Facebook Twitter
Golden Marketing Conference 2018 — новий вимір маркетингу

Вже 14-15 листопада 2018 року у Катовіце відбудеться Golden Marketing Conference 2018. Учасники цього заходу дізнаються новий вимір маркетингу та отримають корисні навички.

Вже 14-15 листопада 2018 року у Катовіце відбудеться Golden Marketing Conference 2018. Учасники цього заходу дізнаються новий вимір маркетингу та отримають корисні навички. Дізнайтеся подробиці про те, що підготували організатори!

Швидкість змін у світі, величезна. Зміни відбуваються практично в усіх сферах життя: від медицини до автомобільної промисловості, від технології до соціальної зони. Більш швидкий прогрес також помітний у маркетингу. Нові інструменти, канали зв'язку або використання технологій означають, що маркетолог повинен бути гранично уважним у сприйнятті змін. Він повинен вміти аналізувати їх, адаптуватися до природи підприємства, в якому він працює, та завжди реагувати на крок попереду конкурентів. Комплексний підхід до маркетингу та змін, які впливають на нього, завжди представляються під час Golden Marketing Conference.

Золота маркетингова конференція — це:

— 2 дні виняткових лекцій + надихаюча мережева сесія;— комплексний підхід до маркетингу, заснований на ефективності онлайн-заходів;

— особистий брендинг при масштабуванні бізнесу;

— ефективне використання маркетингу для створення конкурентних переваг;

— створення нетрадиційних маркетингових стратегій на основі даних та інформації про конкретні клієнтів: (Хто вони? Які їхні проблеми та досвід, потреби та нужди?);

— ефективна оптимізація маркетингової діяльності для досягнення намічених цілей;

— бізнес-можливості AI, Messenger, Instagram, Facebook, Google AdWords, Analytics та багатьох інших ресурсів;

— ще більш ефективне використання платформи Facebook для створення дієвих кампаній та відмінного досвіду роботи з клієнтами;

— останні тематичні питання та чудові оратори, яких неможливо зустріти на інших конференціях.

На заході у всіх присутніх з'явиться унікальна можливість зустріти видатних фахівців з маркетингу, власників великих компаній, директорів відділу маркетингу, представників рекламних агентств та фрілансерів.

Чому варто відвідати саме цю подію?

Організатори особливо підкреслюють, що, зі свого боку, вони запросили найцікавіших особистостей — вісімнадцять експертів у своїх областях. Це великі практики та люди з неймовірною харизмою, які передадуть свої знання та досвід з гумором та прихильністю. Вони представлять виступи на висоті світового рівня! У першу чергу, вони фокусуються на знаннях, досвіді та деталях, що з легкістю можуть передати всім учасникам.Деякі з лекцій складуть 60 хвилин. Це необхідний час для отримання конкретних знань, у тому числі про інструменти, які полегшать повсякденну роботу та дозволять вийти на новий рівень професіоналізму або краще зрозуміти потреби клієнта. Кращі експерти у маркетинговій галузі представлять передові методи, що дозволяють їм виділитися у цих нелегких змаганнях.Під час Золотої маркетингової конференції, фахівцями є не тільки люди на сцені, а й учасники. Організатори та оратори будуть залучати відвідувачів до розмов, обміну досвідом та контактами. Робочі та професійні проекти інших учасників стануть натхненням для взаємного вирішення професійних завдань.Golden Marketing Conference 2018 — ідеальне місце для придбання корисних знань, нових рішень, ефективних інструментів, практичних порад, нетрадиційних маркетингових стратегій та контактів. Приходьте та зустрінете творців найефективніших стратегій та тенденцій у маркетингу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини