Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Маркетинг та продажі» у Польщі

8129
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Маркетинг та продажі» у Польщі

Спеціальність «Маркетинг та продажі» має попит та надає великі перспективи розвитку фахівців. Розглянемо детальніше особливості вивчення напрямку та наскільки подешевшала спеціальність у кращих польських університетах.

Якісний європейський диплом відкриває великі можливості перед українцями та іншими іноземцями. Як показує практика, наші земляки відправляються за його придбанням до Республіки Польща. Навчання у РП відповідає стандартам якості, при цьому обходиться недорого. Більш того, у зв'язку з придбанням гривнею більшої стабільності (20%), польська освіта стала ще доступнішою. Не потрібно мати надприбутків, щоб відправити дитину вчитися до Польщі для придбання однієї з топових спеціальностей, наприклад, «Маркетинг та продажі». Зазначений напрямок має попит та надає великі перспективи розвитку фахівців, як на польській території, так і у будь-якій індустріально розвинутій країні. Розглянемо детальніше особливості вивчення напрямку та наскільки подешевшала спеціальність «Маркетинг та продажі» у кращих польських університетах.

Особливості навчання спеціальності «Маркетинг та продажі»

Маркетинг — той напрямок, який динамічно розвивається, надаючи фахівцям можливість вибору вужчого професійного шляху. Маркетологом, котрий має кваліфікацію, є фахівець, який займається просуванням товару/послуги, а також здатний проводити ряд заходів: дослідження, аналіз, обмін, комунікація, з метою збільшення прибутку компанії. Цьому передує отримання якісної освіти, під час якої студенти набувають не тільки базових знань професії, а й корисних навичок вивчення ринків, конкурентів та клієнтів, управління рекламою та брендами, ведення переговорів, створення та впровадження ефективних стратегій збуту, вибору стратегії ціноутворення, критичного аналізу, а також зв'язків з громадськістю та створення потужного імені для продукту. У процесі навчання, учні польських ВНЗ вивчають ряд наступних дисциплін:

  • Цифровий маркетинг
  • Менеджмент
  • Економіка
  • Маркетингові дослідження
  • Поведінка споживача
  • Аналітика
  • Логістика
  • Міжнародний бізнес
  • Брендинг
  • Маркетингові комунікації
  • Дослідження ринку
  • Психологія
  • Інформаційні технології
  • операційний маркетинг
  • Бухгалтерський облік

У яких ВНЗ Польщі варто вивчати спеціальність «Маркетинг та продажі» та наскільки вона подешевшала?

Фахівці UP-STUDY рекомендують українцям та іншим іноземцям віддати перевагу приватним вищим навчальним закладам, оскільки навчання у них дешевше, при цьому знаходиться на високому рівні. Водночас, оскільки гривня зміцніла, освіта у Польщі стала ще доступнішою. Розглянемо кращі університети з розглянутою спеціальністю, а також вартість навчання та суму економії у зв'язку зі стабільністю української національної валюти:

Крім того, що навчаючись в одному запропонованих ВНЗ, Ви потрапляєте до справжнього інтернаціонального середовища (наприклад, Академія Вістула вже 4 рік має звання найбільш інтернаціонального університету РП відповідно до рейтингу «Перспектива»), після отримання диплома є шанс працевлаштуватися у практично будь-якій країні світу. Навчаючись з представниками різних країн, є можливість попрактикувати мову, а також розширити кругозір та мережу контактів.

Як українцям заощадити на вступі та оплаті навчання?

Щоб гарантовано бути зарахованим до ВНЗ, котрий сподобався, звертайтеся за допомогою до центру польської освіти UP-STUDY. До речі, саме зараз, завдяки акції «Вступай з другом за пів ціни», є можливість отримати весь спектр послуг компанії, включаючи підбір житла та підтримку у розв’язанні питання з візою, за доступною вартістю. Якщо Ви є учнем 9-10 класу (батьками дитини), можна використовувати опцію «Вступ на осінь 2021 всього 5000 грн + Безкоштовний* курс польської мови», яка діє до 31.01.2020.

Відповідаючи на питання «Як заощадити на оплаті навчання» розкриємо карти, сказавши, що вступаючи з нашим центром до будь-якої із запропонованих освітніх установ, а також Ольштинського університету, є можливість отримати ексклюзивну знижку від UP-STUDY.

Зокрема, вступаючи до Академії Вістула, у перший рік навчання можна заощадити 5350 грн (200 євро), до Вроцлавського університету бізнесу — 4000 грн (до 150 євро), до Ольштинського університету — до 8000 грн (300 євро).

Підсумовуючи, зауважимо, що вчитися у Польщі стало ще доступніше, оскільки статус гривні зміцнився. Також, завдяки ексклюзивній знижці від компанії UP-STUDY, можна заощадити до 300 євро на оплату першого року. У запропонованих ВНЗ, а також тих, перелік яких можна дізнатися у будь-якому нашому представництві, Ви отримаєте не тільки якісний європейський диплом з доступною платою, а й можливість придбати знання та навички, що дозволяють працевлаштуватися практично у будь-якій країні світу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини