Новий бренд в Biedronka. Розширення пропозицій по екологічно чистим продуктам

9483
Facebook Twitter
Новий бренд в Biedronka. Розширення пропозицій по екологічно чистим продуктам

Все більше роздрібних мереж Республіки Польща, та й інших в Європі, вводять моду на здорове харчування. Biedronka розширює свою пропозицію на деякі товарні ряди.

Все більше роздрібних мереж Республіки Польща, та й інших в Європі, вводять моду на здорове харчування. Biedronka розширює свою пропозицію на деякі товарні ряди. Новий бренд, який жителі Польщі зможуть побачити на торгових полицях вже найближчим часом, обіцяє бути максимально екологічно чистим. До слова, Biedronka — одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів на всі території РП. На сьогодні, кількість магазинів перевищила позначку 2300 штук. Його можна знайти в великих містах, таких як: Варшава, Вроцлав, Познань, Лодзь та інших по кілька представництв. У менших — в одиничному числі, але вона давно завоювала довіру як поляків, так і гостей країни, оскільки, позиціонується, як мережа з якісними продуктами за доступними цінами.

У відомих дисконтних магазинах Biedronka, вже з 11 січня 2018 року можна купувати товари артикулу goBIO. GoBIO — саме так відзначаються товари з категорії органічних продуктів. Biedronka підкреслює, що продукти з цієї серії мають логотип Європейського Союзу, що означає органічне землеробство.

З логотипом goBio мережа пропонує для початку двадцять продуктів. Вони будуть включати Гоуда, оливкову олію, макарони, мед, яйця, рис, деякі овочі та фрукти. Таким чином, відомий дискаунтер хоче залучити більше споживачів, зацікавлених в органічних продуктах та здоровому харчуванні. Biedronka вже кілька років продає овочі та фрукти з екологічно чистих культур за доступною вартості, що приваблює споживачів з різних верств населення. Ті студенти польських університетів, які готувати самостійно вже давно вибрали для себе Biedronka, оскільки, це дає можливість харчуватися не тільки смачно й корисно, але, що найголовніше для даної категорії жителів Польщі — дешево.

Це далеко не перша комерційна мережа, яка пропонує продукти з категорії eco. Уже деякий час здорову та корисну їжу можна зустріти й на полицях Лідл. Вибираючи продукти з категорії біо, в тому числі можна придбати мюслі, джеми, борошно, квиноа або кленовий сироп. Крім того, в німецьких мережевих магазинах також є фрукти та овочі з сертифікованого органічного сільського господарства.

У широкому асортименті товарів з індикацією «bio» є й англійська марка Tesco. Спеціальна лінія продуктів харчування «Piotr i Paweł Bio» є в супермаркетах зі знаком Петра та Павла. Також, вироби цієї категорії можна знайти на полицях мережі Rossmann.

Взагалі, ті українці, які планують проживати в Польщі довгий термін, повинні заздалегідь промоніторити продовольчі магазини, в яких можна здійснювати закупівлі. Це стосується як студентів польських університетів, так і нерезидентів країни, які влаштувалися за довгостроковим трудовим договором. Звісно, багато ресторанів та закладів громадського харчування пропонують знижки для студентів, але готувати самостійно — ще дешевше та, напевно, корисно. Збираючись вперше в РП, незалежно від терміну перебування, можна приємно здивується тому факту, що, багато продуктів, навіть без акційних пропозицій та знижок обходяться дешевше, ніж в Україні. До таких продуктів відносяться: м'ясні вироби, ковбасні вироби, тверді сири та напівфабрикати. З появою на полицях еко продуктів, поляки мають шанс харчуватися корисно та не дорого, враховуючи, що все більше підприємств займаються їх вирощуванням, загострюється конкуренція, тим самим знижуючи ціну. Ринок здорового харчування в Польщі оцінюється в 900 мільйонів злотих, водночас, його вартість подвоюється щорічно. Але, найголовнішим є те, що доступ до нього відкритий усім охочим.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини