Eklektik Session 2018: уже є можливість познайомитися з програмою

6859
Facebook Twitter
Eklektik Session 2018: уже є можливість познайомитися з програмою

5-7 жовтня 2018 року стане черговим виданням фестивалю «Еклектика», який пройде у Вроцлаві, Республіка Польща. У цьому році будуть представлені артисти з США, Норвегії, Німеччини, Швейцарії та Польщі.

5-7 жовтня 2018 року стане черговим виданням фестивалю «Еклектика», який пройде у Вроцлаві, Республіка Польща. У цьому році будуть представлені артисти з США, Норвегії, Німеччини, Швейцарії та Польщі. Захід пройде під гаслом «Керівництво».

У приміщеннях Академії образотворчих мистецтв імені Євгеніуша Геппарта у Вроцлаві, у клубі «« Суровець»» та Центрі аудіовізуальних технологій «CeTA» можна буде почути виконання норвезького трубача Нільса Петтера Молваєра, нью-йоркський дует «Paris Monster» та представника фестивалю Berlin XJAZZ. Традиційно міжнародний оркестр Еклектика буде грати на грандіозному фіналі.Оригінальні місця, незвичайні поєднання мистецтва, культури та міжнародньої художньої співпраці є детермінантами платформи фестивалю Eklektik. Лейтмотивом торішнього видання була архітектура, та фестивальні заходи проходили у місцях, що визначають простір та історію Вроцлава. Під час випускника Еклектика у поточному році (5-7.10.2018) музиканти увійдуть, зокрема, у взаємодію з творчістю вроцлавських художників.

Від ASP через «Суровець» до CeTA

У студіях професорів Кшиштофа Скарбека та Войцеха Лупи в Академії образотворчих мистецтв Євгеніуша Гепперт буде проведена інавгурація фестивалю. Група даного ВНЗ, представлена ​​ансамблем Building Instrument дасть концерт, який зазвичай обговорюється не тільки норвезькими ЗМІ. В той же день у клубі «Суровець» виступить «Paris Monster», дует з Нью-Йорка з харизматичним Джошем Діоном.

У другий день фестивалю у приміщеннях аудіовізуального технологічного центру пройде фестиваль XJAZZ з Берліна. В рамках презентації XJAZZ виступить квартет Studnitzky та дует Атна. Центр аудіовізуальних технологій (CeTA) був створений в результаті перетворення фабрики художніх фільмів Вроцлава. Установа тепер є наступником та продовженням традиції Wytwórnia, яка почала свою дiяльнiсть 1 січня 1953 року. Тут було зроблено більш ніж 500 фільмів, у тому числі класика польського кіно, таких як фільми Войцеха Єжи Хаса та Романа Полянського.

Грандіозний фінал з оркестром Молваєр та Еклектик

Фінал Exlektik Session 2018 відбудеться у тому ж місці. В останній день фестивалю буде представлений відомий норвезький трубач Нільс Петтер Молваєр. Альбом «Khmer», випущений у 1998 році лейблом ECM, зробив революцію у відношенні сучасної імпровізованої музики. У Вроцлаві з його боку виступлять відомий гітарист Польщі Ейвінд Аарсет та швейцарський барабанщик Самуель Рорер. Всі приєднаються до фінального концерту Еклектичного Оркестру, який буде абсолютним сюрпризом, як і щороку. Еклектичний оркестр за участю гостей фестивалю буде виконувати унікальну музику та демонструвати візуальну роботу під керівництвом Радека Бонда Беднарца.

Session «Еклектика» — міжнародна художня платформа та унікальний фестиваль, який увійшов до календаря найважливіших культурних подій у Вроцлаві.

Eklektik щорічно та дуже своєрідно розмиває кордони стилю, сприяє та об'єднує творче середовище, встановлює тісну співпрацю з артистами, фестивалями та установами у всьому світі. В останні роки до платформи «Еклектика, приєдналися зокрема, Нільс Петтер Молваєр, Ян Банг, Еівінд Аарсет, Ерленд Дален, Ганеш Анандан, Лоуп Барроу, Томас Блох, Го Ган, Маріам Валентин, Люсі Дудаіс, Альфред Вогель, Клаудіо Пантин, Макс Лодербауер, Надишем, Ву Вей, Міко Міядзакі, Пірр Джодлоускі, Ролі Мосіманн, Blu Rum 13 та місцеві художники. Творцем та художнім керівником секції еклектика є Радек Бонд Беднарц, художник Вроцлав, музикант та продюсер.

Концерти:

Дата: 5-7 жовтня 2018

Місце: Вроцлав: Академія образотворчих мистецтв Євгеніуша Гепперта

Клуб «Суровець»

Центр аудіовізуальних технологій CeTA

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини