Імовірні складнощі під час навчання в Польщі по програмі UP-STUDY

7199
Facebook Twitter
Імовірні складнощі під час навчання в Польщі по програмі UP-STUDY

Звичайно, коли студент їде здобувати вищу освіту у Польщі, він ще не до кінця усвідомлює чи під силу йому буде навчання, чи правильно обрана майбутня спеціальність і чи зможе він реалізуватися кар'єрно в подальшому.

Звичайно, коли студент їде здобувати вищу освіту у Польщі, він ще не до кінця усвідомлює чи під силу йому буде навчання, чи правильно обрана майбутня спеціальність і чи зможе він реалізуватися кар'єрно в подальшому.

Програма навчання в Польщі від UP-STUDY

Насправді це дуже важливі питання, тому наші менеджери заздалегідь проводять інформаційну профорієнтацію стосовно особливостей навчання на тому чи іншому факультеті, сфер подальшого працевлаштування. Якщо студент ще не визначився з майбутнім фахом, наші спеціалісти проводять індивідуальні бесіди, для максимально правильного визначення нахилу здібностей майбутнього студента, адже вивчати треба те, до чого є хист, а не те, що нав'язано модою, батьками чи друзями.

За роки нашої роботи випадків того, що навчання виявилось занадто складним чи неприємним, і студент повертався додому розчарований, не було. В даній статті ми спростуємо Ваші переживання на цю тему. Що робити, якщо в студента виникнуть наступні складнощі:

  • “Не сподобався університет, факультет, спеціальність. Хочу вивчати зовсім інше!”

Не проблема, перевестися в межах факультетів протягом першого семестру нормальна університетська практика, єдине в чому виникає складність, - це додаткове відвідування тих предметів, які не вивчалися попередньо.

  • “Хочу вчитись в Україні, в Польщі вчитись складно!”

Ми потурбуємося про процес переведення до українського ВНЗ, приємний момент в тому, що після польського, українські університети приймають на навчання без проблем. В деяких з них навіть не потрібно здавати академічної різниці.

  • “Я не розумію викладання польською...”

При університеті успішно діють центри допомоги іноземним студентам, які проводять курси адаптації до професійної польської мови. Більшість студентів з задоволенням їх відвідують і мають чудові результати. Якщо навіть і це не допомогло, і в найгірших випадках студент провалив здачу предмету, який виявився складним, його можна буде пере здати влітку. Це не є провалом. Всі викладачі з розумінням ставляться до студентів, для яких польська мова не рідною, це все Ви побачите згодом...

  • “Мені не подобається мій сусід по кімнаті”

Традиційно, підшукуючи житло для наших абітурієнтів, ми орієнтуємося на те, з ким спілкується та дружить майбутній студент, намагаючись селити їх разом в гуртожитку чи на квартирі, якщо це велика групка. Але якщо під час спільного проживання виникають конфлікти чи різноголосся, університет знайде альтернативний вихід з даної ситуації. Проблеми з житлом для іноземних студентів в польських університетах не існує.

На завершення

Питань та тверджень є багато, і ми, організатори Програми UP-STUDY Навчання у Польщі, це розуміємо, тому намагаємося максимально вирішувати такого роду неприємності. Єдине, що потрібно це Ваше звернення до нас по тому чи іншому питанню. Ми залюбки знайдемо вірний вихід, адже, за роки нашої роботи, ми відправили на навчання за кордон сотні студентів, і знаємо, що кожен з них був індивідуальним для нас.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2025 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини