Вивчення польської мови в Польщі або в Україні?

7861
Facebook Twitter
Вивчення польської мови в Польщі або в Україні?

З кожним роком ми бачимо тенденцію збільшення кількості студентів з України, які бажають навчатися у ВНЗ польської держави.

З кожним роком ми бачимо тенденцію збільшення кількості студентів з України, які бажають навчатися у ВНЗ польської держави. Оскільки однією з основних умов вступу до університету є знання мови, то необхідність підготовчих курсів зростає. Всім відомо, що вчиться самостійно — дуже складно, для цього потрібні колосальні зусилля і самодисципліна. Тому, правильно побудована система навчання на професійних курсах, допоможе досягти відмінних результатів і потрібного рівня. Переваги вивчення мови з фахівцями:

  • Підхід до вибору матеріалу йде згідно з європейськими стандартами.
  • Кваліфіковане навчання граматичних азів/фундаменту.
  • Жива правильна мова, тренування у вимові.
  • Швидке засвоєння інформації завдяки регулярності занять.

Підготовчі курси в Польщі

Такий вид навчальних курсів польської мови допоможе Вам осягнути всі тонкощі, особливості вимови і специфіку синтаксису, а також ефективно підготуватися до навчання у вищому навчальному закладі. Як правило, програма побудована на культурних, екскурсійних видах занять при невимушених обставинах: музеях, парках, кафе, на прогулянках. Проводяться як письмові, так і усні уроки. Спілкування рідною мовою обмежено до мінімуму.Різновиди мовних курсів:1. Тритижневі. Передбачені для тих, кому потрібно в мінімальний термін вивчити або поліпшити знання іноземної мови (з пн. по пт. по 4 уроки/день).2. Семестрові. Рекомендують такі курси для більш глибокого вивчення за розширеною програмою. (2 рази/тиждень).3. Річні. Тривалість навчання дорівнює двом семестрам, фактично 10 місяців.

Кращі мовні програми вивчення, з великим досвідом викладання для іноземців, існують при Університеті Фінансів та Управління, столичній Академії Фінансів і Бізнесу Вістула, Університеті Логістики та Транспорту у Вроцлаві та інших перспективних установах.

Особливості курсів мови в Україні

На сьогодні, наша країна може похвалитися величезною кількістю професійних курсів з польської мови. Таке підготовче навчання чудово підійде для школярів випускних класів, а також для студентів, які планують навчатися у ВНЗ за кордоном.Вибір курсів польської мови в Києві та інших українських містах здійснюється за такими важливими критеріями:

  • Навчальні ліцензовані матеріали з глибокою, ефективною програмою.
  • У викладацькому складі повинен бути вчитель, в якого рідна мова є польська.
  • Цінність має компанія, яка спеціалізується тільки на вивчені однієї мови.
  • Наявність розмовних клубів, майстер-класів.
  • Відповідність ціни-якості, місце розташовування.

Курсам в якій країні віддати перевагу?

Для відмінного володіння мовою рекомендують проходити навчання, як в Україні, так і в Польщі. Перевага навчання в українських мовних школах в тому, що Ви отримаєте базові знання, ознайомитесь в загальних рисах з мовою, досягнете рівня B1. Плюс навчання в польських мовних школах — це постійний контакт з носіями мови, що сприяє прискоренню навчального процесу, відбувається повне занурення в культуру польського народу. Якщо Ви зараз перебуваєте в пошуках престижної мовної школи з вивчення польської, то центр освіти UP-STUDY з радістю готовий запропонувати свої послуги. Наш підготовчий факультатив відкриває широкий спектр привілеїв. Ми гарантуємо вступ в один з 15 рейтингових університетів Польщі. Для абітурієнтів, які поступають за програмою UP-STUDY, підготовча програма здійснюється на безкоштовній основі. Після успішного закінчення навчального процесу видається ліцензований сертифікат, який дійсний у всій Європі.

Виходячи з вищевикладеного матеріалу випливає, що для гарного володіння мовою необхідно її систематичне вивчення протягом, приблизно, дев'яти місяців. Для цього необхідно пройти навчання як в Україні, так і в Польщі. Чим раніше Ви почнете займатися цим питанням, тим швидше зможете відкрити для себе перспективи, які дає вивчення іноземних мов.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини