День Землі в UMCS — інформація про захід

6993
Facebook Twitter
День Землі в UMCS — інформація про захід

26 квітня 2019 року факультет наук про Землю та просторове управління спільно з факультетом мистецтв Університету Марії Кюрі-Склодовської вдванадцяте організовують Міжнародний день Землі.

26 квітня 2019 року факультет наук про Землю та просторове управління спільно з факультетом мистецтв Університету Марії Кюрі-Склодовської вдванадцяте організовують Міжнародний день Землі, пов'язаний з Національним географічним днем. Щорічно подія збирає безліч зацікавлених осіб, серед яких студенти локальних університетів, фахівці напрямку екології та наук про Землю, а також інші особи, які бажають цікаво провести час, розширити мережу контактів та поділитися досвідом. Відкриття заходу відбудеться о 9:00 в аудиторії WNoZiGP (1-й поверх, Kraśnicka 2cd у Любліні, Республіка Польща).

Всесвітній День Землі — це всесвітня кампанія щодо просування екологічних поглядів, та у багатьох місцях навесні проводяться відповідні заходи, причому у досить різних форматах. В UMCS організатори підготували десятки атракціонів для всіх зацікавлених осіб.

Що чекає учасників 12-го випуску Дня Землі?

План заходу сповнений унікальних, проекологічних подій! Завдяки лекції «Чий це слід?», учасники дізнаються, які сліди можуть залишити як тварини, так і рослини. Варто зазначити, що серед іншого мова піде про озера та їх найбільші секрети, натуральні ліки та косметику, а також про звичайну/незвичайну H2O.День Землі — це також різні семінари та практичні заняття. На уроках «Art-recycling» учасники створюватимуть вироби кустарного промислу, використовуючи «відновлені» матеріали, водночас у майстернях «Мікросвіт у банці» вони особисто створять лісову екосистему, укладену до цього скляного посуду.

Усім присутнім випаде шанс вивчити основи тривимірного моделювання, та взяти участь в експериментах для молодих вчених під час географічної лабораторії. З активних занять можна також виділити: «Географію веселощів або як не боятися карт» та танцювальні анімації. Також буде «лазіння» мобільною скалелазною стіною та «Айкідо — мистецтво самурая». З іншого боку, співробітники Центру фізичної культури Університету імені Марії Кюрі-Склодовської запрошують зацікавлені сторони оцінити показники здоров'я або виміряти силу рук.

Крім того, є безліч польових заходів, ігор та конкурсів, у тому числі:

— Ігрове шоу "Familiada geograficzna", "Еко-гра", "Метео-вікторина"

— «Геокешинг» — теренова гра, яка розвиває навички роботи з картою та GPS.

Під час лекцій «Китайська клаптева ковдра — на стику традицій та сучасності», про красу «Птахи неотропічної землі», «Жителі польських боліт» — буде можливість дізнатися багато цікавих фактів. Також не залиште без уваги лекцію альпініста Петра Томали, під назвою «Від Любліна до К2», який розповість свою історію про довгий шлях сходжень на різні світові вершини. Організатори рекомендують учасникам, під час події розглянути цікаві фотовиставки, у тому числі про Люблінське воєводство на старих картах або про Африку на прикладі Сенегалу та Гамбії.

Де заплановано проходження події?

Заняття та лекції будуть проходити у так званому "Західному кампусі UMCS", за адресою вулиця Kraśnicka 2 у Любліні (вхід з вулиці Глибока (Głębokiej)). Виключно для польових навчань з метеорологічних спостережень організатори запрошують учасників до метеорологічного саду, розташованого на площі Литовського.

Всі подробиці про День Землі можна знайти за адресою: www.dzienziemi.umcs.pl.Підписки на заходи проводяться у режимі онлайн за адресою: http://geografia.umcs.lublin.pl/dz/. Щоб скористатися пропозицією, необхідно зареєструватися на сторінці реєстрації після створення та перевірки облікового запису.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини