Лоукости Європою. Як подорожувати за дешево?

8179
Facebook Twitter
Лоукости Європою. Як подорожувати за дешево?

Стаття буде корисна абсолютно всім українцям та іноземцям, які люблять туристичні поїздки, або потребують перельоти з іншими цілями, тому що ми розглянемо варіанти дешевих подорожей до європейських країн.

Для жителів європейських країн, дешеві авіаперельоти є нормою, наприклад, в Будапешт, за 5 євро, але не для громадян СНД. Авіакомпанії, які пропоную подорожі повітрям за зниженими цінами називають лоукостами (low coast — низька вартість), також, ці компанії називають авіакомпанії-дискаунтери). Завдяки таким доступним варіантам, можна подивитися кілька країн, всього за пару днів, тобто Ви сміливо можете провести вікенд в трьох та більше країнах, витративши на переліт не більше 30-40 євро. Стаття буде корисна абсолютно всім українцям та іноземцям, які люблять туристичні поїздки, або потребують перельоти з іншими цілями, тому що ми розглянемо варіанти дешевих подорожей до європейських країн.

Компанії з дешевими квитками на перельоти

Можливо Ви чули про ці компанії й раніше, ба більше, могли користуватися їх послугами, але не знали, що з певних країн та міст вони літають за копійки. Розглянемо найпопулярніші:

  1. Ryanair (Райнейр). Ви чули про перельоти від €5, це саме та компанія, яка їх може забезпечити. Зі столиці Республіки Польща можна вилетіти в двадцять різних напрямків, з вартістю квитка 5-30 євро. Райнейр знову повернулася до польського аеропорт Modlin, що забезпечило лояльні ціни на їх послуги з жовтня та до кінця поточного року. Навіть українські громадяни можуть сміливо скористатися дешевими квитками, адже дістатися до Польщі можна не тільки швидко, але й дешево. Не обов'язково їхати до Варшави, можна здійснити виліт з Кракова, Любліна, Жевуша.
  2. Wizzair (Візеір) Штаб цього дискаунтера у Будапейті, але перельоти виконує всією Європою, з комфортом та максимальною економією. Є можливість вилетіти з Києва.
  3. Norwegian (Норвегіан). Не так багато людей, які знають про цього монстра дешевих перельотів, але саме Норвегіан поєднує високу якість з низькою вартістю. Концентрує увагу на напрямках Норвегії, Данії, Британії, але є доступні в Польщу, Німеччину, Францію та Італію.
  4. Easyjet (Ізіджет). Літає усією Європою, багато хороших варіантів з Кракова, в який, з України можна дістатися прямим з'єднанням не тільки зі столиці, а й зі Львова.

Насправді, ще, як мінімум 6 компаній заслуговують на особливу увагу, та й цих досить, щоб обрати тур, який не битиме по бюджету, та дозволить нанести візит в кілька країн, за короткий проміжок часу.

Актуальні напрямки. Європейські лоукости

Візьмемо компанію лоукостера — Райнеір, з наведеного переліку, та розглянемо напрямки та цінову політику:

  1. Виліт з Варшави в Осло, Стокгольм або Будапешт — €5.
  2. До Франкфурта, Брюсселю, Глазго, Дюссельдорфу — €10.
  3. Лондон, Париж та Піза — від €15.
  4. Рим, Барселона, Дублін, Пальма-де-Майорка — більш як €20.

Сайт даної авіалінії розроблений англійською мовою, інші компанії адаптували й російською мовою, але, якщо у Вас є бажання скористатися пропозиціями, мова не може стати перешкодою.

Підсумовуючи, хочемо зауважити, що українські громадяни тепер мають можливість вільного перетину кордону з країнами Європейського Союзу, тому дістатися до точки вильоту, квиток з якої коштує в десятки разів дешевше, ніж на Батьківщині, не складає труднощів. Особливо корисно знати, що з Республіки Польща можна знайти лоукостерів, практично, в будь-якому напрямку. З України можна виїхати автобусом зі столиці та зі Львова. Українські студенти польських установ освіти активно можуть користуватися такими перельотами, адже, все що від них буде потрібно — бронювання квитка та збір валізи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини