Доступні, але вражаючі вихідні у Берліні

8767
Facebook Twitter
Доступні, але вражаючі вихідні у Берліні

У даній статті ми розповімо, які місця необхідно відвідати, перебуваючи у Берліні, а також розповімо, яким способом найбільш дешево дістатися до німецької столиці.

Під час вихідних, студенти освітніх структур Республіки Польща, які вже деякий час знаходяться на навчанні, рідко бажають залишатися в уже трохи вивченому місті навчання, тому вони подорожують до найближчих міст та країн. Безсумнівно, одним з перших міст на шляху до пізнавального відпочинку знаходиться столиця Німеччини — Берлін. Тим більше, з деяких польських міст до нього взагалі рукою сягнути, це стосується Вроцлава, Згожельца та ще кількох куточків РП. Варто зауважити, що такий вікенд не вимагає додаткових дозволів на перетин кордону, а також не буде матеріально обтяжливим. Німецька столиця, у свою чергу, навіть за короткий термін зможе здивувати та потішити, попри пору року та кількість коштів, виділених на подорож. У даній статті ми розповімо, які місця необхідно відвідати, перебуваючи у Берліні, а також поділимося інформацією щодо того, яким способом найдешевше дістатися до німецької столиці.

Берлінські видатні місця, які варто відвідати під час першого приїзду

Німеччина — країна з дуже багатою історією, тому тут можна знайти об'єкти різних часів, побудованих або відтворених з використанням різноманітних стилів. Вперше приїхавши до цього європейського куточка, потрібно приділити належну увагу наступним пам'яткам:

1. Рейхстаг. Парламентська будівля цієї держави вражає своїми масштабами, архітектурою та презентабельністю. Аж до пожежі у 1933 році, з 1884 року вона була використана за призначенням. Тільки у 1990-х роках було прийнято рішення відновити діяльність в її стінах. Раніше, екскурсії були безкоштовними та безперешкодними, але при виникненні загрози терористичного акту, така можливість може бути реалізована тільки за попереднім записом на сайті.

2. Берлінська стіна. Це місце потрібно відвідати з тією метою, щоб тонше зрозуміти всю тяжкість життя простого німецького народу. Тут слова зайві, на місці стіни, під час відвідування, туристів переповнює буря емоцій та кожен думає про щось своє, що сприяє особистісному зростанню та більш тонкому розумінню минулого та майбутнього.

3. Берлінська телевежа. Майже тисяча сходинок відокремлює відвідувачів цієї пам'ятки від шалено прекрасної панорами, котра відкривається на весь град. Це своєрідний символ столиці, який періодично відвідують і самі жителі міста, щоб учергове насолодитися видом та подумати про вічне.

4. Бранденбурзькі ворота — візитка не тільки міста, а й країни. Мало людей, які не знають або які не бачили на картинках цього вражаючого місця, яке прикрашене бронзовою фігурою Ірени (богині світу).

Звичайно, все залежить від темпу Вашого пересування, але це далеко не всі перли німецької столиці тому, маючи у своєму розпорядженні час, буде можливість знайти й інші прекрасні місця для відвідування, наприклад, зоопарк, аквапарк, палац Бельвю, Церква Кайзера Вільгельма та багато іншого.

Як скоротити транспортні витрати з Варшави до Берліна?

Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що заощадити вдасться лише підібравши дешевий переліт лоукостером або подорож автобусом. На сьогодні, FlixBus пропонує поїздку в обидва боки за 17 євро, але купуючи квиток завчасно, плата може скласти 10 євро. Також, автобусні перевізники іноді влаштовують розпродажі, тоді витрати складуть лише 5 євро. Потягом дорога обійдеться у 39-54 євро та відніме 5-6 годин. Найдорожче буде літаком з багажем, тоді поїздка обійдеться у 100 євро в обидва боки.

Отже, найбільш бюджетним варіантом подорожі до Берліна з Варшави є автобусний переїзд, або розроблений тур. Навіть двох днів вистачить, щоб вразитися від німецької столиці на довго. Також польські студенти люблять приїжджати у цей європейський куточок під час Різдвяного ярмарку. Втім, попри пору року, у відвідувачів завжди знайдеться чим зайнятися, та що подивитися.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини