Де безкоштовно переночувати у Варшаві та Вроцлаві?

24963
Facebook Twitter
Де безкоштовно переночувати у Варшаві та Вроцлаві?

Стаття буде цікава всім мандрівникам, які знаходяться в Польщі нетривалий час, та потребують відпочинку через те, що ми розглянемо, де та в яких умовах можна безкоштовно переночувати у Варшаві та Вроцлаві.

Проводячи час у подорожі країнами Європи, бувають непередбачені обставини, коли Ви не планували залишатися на ніч в якомусь місті або державі, але, цього вимагає ситуація. Українські громадяни стали частими гостями в Республіці Польща, через низку факторів: по-перше, можна безперешкодно перетинати кордон, по-друге, витрати на дорогу не суттєві, по-третє, з польських аеропортів літає багато лоукостерів, практично, в усі європейські напрямки.

Це далеко не всі причини, за якими українці відправляються до даної Республіки, але, ми розглянемо третю обставину, бо вона, іноді, призводить до потреби ночівлі на території держави.

Стаття буде цікава всім мандрівникам, які знаходяться в Польщі нетривалий час, та потребують відпочинку через те, що ми розглянемо, де та в яких умовах можна безкоштовно переночувати у Варшаві та Вроцлаві.

Де провести ніч, щоб не витратитися?

Плануючи поїздку в європейську країну, обов'язково подбайте про місце свого нічлігу. Але, якщо рейс з пересадкою, переплутали час, або маєте нічний виліт? Якщо Ви не бажаєте витрачати зайві кошти, можна переночувати в аеропорту, при цьому, добре відпочити та прийняти душ. Головне — зайдіть на офіційний сайт аеропорту та перегляньте, які послуги вони здатні надати, а також, графік функціонування, адже в деяких країнах вони закриваються на нічний час. Особливо, цей варіант хороший, коли аеропорт знаходиться далеко від міста, або у Вас не так багато часу для переїздів в місто та назад. Перебуваючи у Варшаві або Вроцлаві, Ви можете використовувати для такого призначення міжнародні аеропорти.

Аеропорт імені Фредеріка Шопена у Варшаві

Даний об'єкт знаходиться всього в десяти кілометрах від столиці. Дістатися не складно, бо ходить громадський транспорт, та нічна електричка. Щоб переночувати з комфортом, Ви можете як влаштуватися на загальній території, так і, пройти до лаунж-зони, яких тут 4, та називаються вони відповідно до творів великого композитора: Болеро, Фантазія, Прелюдія, Полонез. Не суттєво, у Вас квиток на лоукост, або не в Шенгенську зону, тут раді всім. Пропонуються наступні послуги:

  • прохолодні напої (безалкогольні та алкогольні);
  • холодні закуски та теплий перекус;
  • преса;
  • столи з розкладом;
  • зручні крісла з розетками;
  • душові кабіни.

Аеропорт ім. Миколи Коперника у Вроцлаві

Крім безкоштовного вайфаю, який присутній в об'єктах такого призначення, тут, також, можна провести одну-дві ночі, в очікуванні вильоту, або з іншою метою. На території терміналу Ви можете скористатися місцями для очікування, а також, кімнатами відпочинку. Ще, якщо Ви подорожуєте з дитиною, є спеціально відведені дитячі кімнати. Є можливість скористатися душем, перекусити та почитати пресу. Що стосується, безпосередньо, сну, то зручні сидіння розташовані по всій території просторого, чистого та теплого аеропорту. Щоб не турбуватися про особисті речі, передбачені автоматичні камери схову, тому, це найкращий бюджетний варіант, у разі, якщо потрібно переночувати у Польщі.

Підсумовуючи, зауважимо, що багато людей дуже соромляться ночувати в аеропортах, але, дарма, навіть якщо людина розташувалася на валізах в холі терміналу, співробітники ставляться до цього з розумінням. Попередньо уточніть, чи працюють в нічний час аеропорти тієї країни, в якій у Вас виникла необхідність. Співробітники UP-STUDY підказують, що, подорожуючи в Польщу, або транзитом через її територію, Ви можете провести ніч в залі очікування, бо вони відкриті цілодобово.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини