Аеропорт Вроцлава. Послуги, опції, пропозиції

3592
Facebook Twitter
Аеропорт Вроцлава. Послуги, опції, пропозиції

Аеропорт імені Миколи Коперника — це сучасний та багатофункціональний пункт, про який ми розповімо більш детально у даній статті.

Республіка Польща — та європейська країна, яка динамічно розвивається, постійно вдосконалює закони, тим самим залучаючи велику кількість іноземців. Багато з приїжджих до Польщі мають на меті відкриття бізнесу або отримання освіти, але є й ті, які прибувають до РП лише, щоб мати можливість відправитися авіатранспортом в інші країни Європи. Останні здійснюють переїзди з Польщі в країни Європейського Союзу та інші через те, що з цієї держави літають два великих лоукостери у багато напрямків. Одним з міст, в які часто приїжджають українці та жителі інших країн, використовуючи його як пункт переправи є Вроцлав. Його аеропорт імені Миколи Коперника — це сучасний та багатофункціональний пункт, про який ми розповімо більш детально у даній статті.

Особливості вроцлавського аеропорту ім. Коперника та ситуація на сьогодні

Хоча перший літак стартує з 5.40, аеропорт Вроцлава готовий до роботи набагато раніше. Подивіться, як виглядає зайнятий ранок у цьому пункті, який вже встиг обслужити 2-мільйонного пасажира у цьому році.

Прийшов час почати реєстрацію: є ретельний перегляд документів та огляд багажу. Екіпажі літаків, які «ночують» у Вроцлаві, разом з усім аеропортом, готуються до зльоту. Мандрівники, в очікуванні відправлення, можуть випити чашку кави в одному з численних барів аеропорту. Варто помітити, що його не закривають на ніч тому можна нормально переночувати у лаунж зоні або просто на сидіннях у залі.

Тільки у червні 2018 року, понад 352 тисяч осіб скористалися послугами аеропорту Вроцлава, це на 26% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

У попередній вік-енд, з початку року, відбулося обслуговування 2-мільйонного пасажира. Все вказує на те, що, згідно з прогнозами, у цьому році аеропорт обслужить 3,4 мільйона пасажирів.

З початку червня польоти на сонячний південь Європи, безумовно, найбільш популярні серед мандрівників. Перша локація — це Греція, яка була обрана більш ніж 45 тисячами осіб. Іспанія посіла друге місце з більш ніж 25 000 мандрівників у червні та липні. Більш ніж 21,6 тис. вирішили провести літні канікули, при цьому вилітаючи з Вроцлава, у Туреччині. З іншого боку, польоти в Італію спокусили майже 18 тисяч пасажирів.

Оцінки, що стосуються розбудови аеропорту у Вроцлаві, також дуже хороші. Зовсім недавно, він опинився у десятці європейських аеропортів з точки зору розвитку мережі зв'язків (поряд з такими повноваженнями, як Москва, Берлін та Париж). У рейтингу журналу «Anker Report» Вроцлав посів 7-е місце. Це пов'язано з розширенням пропозиції польоту на 21 новий пункт призначення за останній рік. У цілому, зараз це 85 напрямів. До речі, 28 жовтня почнеться нове сполучення — у Харків, Україна. Літаки угорського перевізника Wizz Air будуть направлятися туди двічі на тиждень: у середу та неділю. Поряд з Києвом та Львовом, Харків є третім прямим повітряним сполученням з Україною, пропонованим з аеропорту Вроцлава.

Щодо сервісу, варто звернути увагу, що у цьому пункті наявні камери схову, зали відпочинку, є можливість оформити супровід, а також, якщо Ви затрималися у ньому на довго, можна прийняти душ та поїсти.

Отже, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що для тих мандрівників, які відправляються або прилітають до аеропорту Вроцлава, створені всі умови комфорту та безпеки. Розширення пропозицій від лоукостерів та інших перевізників підвищує кількість пасажирів, охочих здійснювати переліт саме з цього пункту. Не варто забувати, що наші співвітчизники, які бажають швидко та дешево дістатися до Вроцлава безпосередньо, крім відправлень з Києва та Львова, з жовтня 2018 року матимуть можливість здійснювати перельоти з Wizz air з Харкова.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини